Spille på by:Larm 08?

17.09.2007
Ønsker du å spille på by:Larm 08 i Oslo? Fristen for å registrere bandet ditt til by:Larm 08 er 20. september. Det er mange om beinet, men følg retningslinjene som by:Larm anbefaler og kryss fingrene, så kanskje du er blant de som slipper gjennom nåløyet.

Til by:Larm 07 spilte nærmere 70 demoband, og 81% av disse svarte i en spørreundersøkelse etter arrangementet at de fikk stor nytte av deres konsert i løpet av de to første ukene etter by:Larm i Trondheim. Så her er sjansene store for at artister/band i alle fall kan få ballen til å rulle litt fortere, men vær klar over at by:Larm bare er arenaen, og at du eller ditt band selv må ta ansvar for å vise bransjen hvor skapet skal stå!

by:Larm har i løpet av de 10 siste årene vært det virkelige store springbrettet for en hel haug med norsk band som f.eks; 120 Days, Bigbang, Briskeby, Sondre Lerche og Tungtvann bare for å nevne noen få.

Hvert år mottar vi nærmere 1100 henvendelser av artister/band som ønsker å spille på Norges viktigste showcase-festival, så derfor råder vi deg til å følge de enkle retningslinjene vi har for påmelding av artister/band, og hvis du ikke skulle komme med denne gangen, fortvil ikke, det kommer alltid nye muligheter.

Som demoband blir du/ditt band valgt ut til å spille ikke bare èn showcase, men to konserter på noen av by:Larms mange scener i løpet av festivalens tre dager.

Har du flere spørsmål angående by:Larm Live og utvelgelsen av band råder vi deg til å sjekke ut vår FAQ-side på www.bylarm.no.

REGISTRER DEG/DITT BANDWWW.BYLARM.NO NÅ!