Rock Furore på turné

17.09.2007
Rock Furore ble med stor suksess urfremført i Oslo lørdag 8. september, med champagne, allsang, trampeklapp og alt som seg hør og bør. Neste uke bærer det ut på en tre ukers turné. Rock Furore skal besøke 12 byer fra nord til sør med turnéåpning i komponist Håkon Gebhardts hjemby Tromsø. Sjekk ut turnélista og løp og kjøp billett!

Etter en ukes intensiv øving i Oslo ble Rock Furore urfremført i Oslo i helga, og med enda litt mer innøving denne uka av blant annet et lite knippe spennende coverlåter, er "Rock Furore-bandet" klare for turné. Det faste bandet består av komponist Håkon Gebhardt på trommer, Anders Møller (My Midnight Creeps, Euroboys) på perkusjon, Anne Lise Frøkedal (Harry’s Gym) på gitar og vokal, Cato Thomassen (Cato Salsa Experience) på tangenter og vokal, Marcus Forsgren (The Lionheart Brothers) på gitar og Øyvind Osa (El Caco) på bass og vokal.

På hvert sted turneen besøker vil det i tillegg til det faste bandet være en eller to lokale gjesteartister. Ikke alle er på plass hundre prosent enda, så følg med! Rock Furore er et veldig spennende prosjekt og det er morsomt å kunne samarbeide med lokale artister på de stedene turneen svinger innom.

 

 Dato  Spillested, by
 19.09  Driv, Tromsø
 20.09  Studenten, Steinkjer m/Marthe Valle
 21.09  Blæst, Trondheim m/Marthe Valle og Jonas Skybakmoen (Johndoe)
 22.09  Hydranten, Hamar
 26.09  Kroa i Bø m/Jon Solberg (Ni Liv)
 27.09  Meieriet, Sogndal
 28.09  Rokken, Volda
 29.09  Garage, Bergen m/Pedro Carmona-Alvarez
 03.10  Checkpoint Charlie, Stavanger
 04.10  Luftslottet, Grimstad
 05.10  Grand Scene, Arendal
 06.10  Energimølla, Kongsberg m/Rita Engedalen