RED HOT er klare

21.12.2007
- i hvert fall nesten. Nå er det på tide å begynne å tenke på å booke neste års unionband, Red Hot. Vinnerne av årets cup på Notodden er i hardtrening, og starter sin turne på by:larm i Oslo. Alle klubber tilsluttet NBU/NRF får anledning til å booke dette bandet for opptreden i 2008.

Nå er det på tide å begynne å tenke på å booke neste års unionband, Red Hot. Vinnerne av årets cup på Notodden er i hardtrening, og starter sin turne på by:larm i Oslo. Alle klubber tilsluttet NBU/NRF får anledning til å booke dette bandet for opptreden i 2008. Noen helger er allerede blokkert på grunn av at premien inneholder opptreden på Åmåls bluesfest, Color Line og Nidaros Bluesfestival, i tillegg til Notodden Bluesfestival.

Vennligst henvend dere på mail eric@norskrockforbund.no, for forespørsel om helg. Jeg har som mål at programmet for bandet frem til Notodden Bluesfestival skal være klart til 1. februar. I og med at dette er et omfattende sirkus å sende på tur, ser jeg gjerne at klubbene samtaler litt med venner i sin region for å se om man kan samarbeide om datoer.

I januar har bandet sin siste øving i Oslo, med to hemmelige spillejobber i området. Dette er den tredje samlingen for bandet i NBU regi, og denne gangen skal kampformen finnes, med instruktører og det hele.

Sjekk for øvrig ut bandets hjemmesider: www.redhotmusic.tk eller www.fanit.no

Med det er det slutt herfra for i år.

God Jul!