Foredrag med Andy Inglis (UK)!

02.10.2010
Nøkkelen til suksess – fra null til hundre på to år: Andy Inglis driver til daglig den prisbelønnede konsertscenen The Luminaire i London. The Luminaire er en liten scene på størrelse med Garage og Hulen, og til tross for størrelsen har stedet blitt en av de viktigste spillestedene i Storbritannia. The Luminaire ble nylig valgt som “Venue of the Year”, foran scener som Wembley og The Forum.

Andy Inglis: Nøkkelen til suksess

- fra null til hundre på to år

Sted: Q (ved Mono)

Tid: Lørdag 6. oktober kl. 20.00

Gratis

Andy Inglis driver til daglig den prisbelønnede konsertscenen The Luminaire i London. The Luminaire er en liten scene på størrelse med Garage og Hulen, og til tross for størrelsen har stedet blitt en av de viktigste spillestedene i Storbritannia. The Luminaire ble nylig valgt som “Venue of the Year”, foran scener som Wembley og The Forum.

Det hender ofte at store etablerte band velger å spille flere utsolgte kvelder på The Luminaire, i stedet for å spille på store, mer kjente scener. Datarock spilte en av sine viktigste konserter her, og det var denne konserten som blant annet lokket NME til Bergen for å skrive om bandet.

Andy Inglis driver også produksjonsselskapet 500 som setter opp konserter på forskjellige scener over hele London.

Andy har også erfaring som manager, har drevet små plateselskaper, samt vært skribent for div publikasjoner.

Husk Lørdagsgodt på Mono kl 18:00: Brent – gratis

ActionJazz kl 22:00: Moha! – 100 kroner