Bli med på årets konsertopplevelse!

23.10.2007
Førstkommende lørdag, 27. oktober, går Alarmprisen av stabelen på Sentrum Scene i Oslo. Se noen av de beste norske banda live, få med deg hvem som vinner før alle andre og fest med heltene dine. Arrangører: Stem på deres Live-favoritt! Big Bang, Superfamily, King Midas, The Grand og Samvirkelaget er de nominerte.

Her kan du stemme på din Live-favoritt og nominerte i andre kategorier: www.alarmprisen.no

Disse artistene kan du se LIVE:

Satyricon åpner Alarmprisen 2007!

Satyricon er et av Norges mest kjente black metal-band, og ble startet i 1990. De har vunnet Alarmprisen 2001 i klassen beste liveband, Spellemannprisen 2002 i klassen metal for albumet Volcano, Alarmprisen 2003 i klassen metal for samme album og klassen beste låt for «Fuel For Hatred» under samme utdeling. Satyricon er nominert i kategorien Metal.

Ida Maria

Ida Maria er opprinnelig fra den bittelille nordnorske bygda Nesna. Etter et opphold i Bergen, dro hun til Stockholm der hun har etablert seg med band og vært i studio flere store produsenter. Nå står Norge for tur, og starten har vært upåklagelig, hun har spilt på både Quart og Øya festivalen i år, og vunnet både Zoom-turnè og Urørt-finale her i gamlelandet, og nå er hun jammenmeg Alarmnominert også i kategorien Nykommer!

Kim Hiorthøy

Debutalbumet Hei (2000) ble nominert til Nordisk Råds Kulturpris og er av mange regnet som en “må ha” i platesamlingen. Plata My Last Day har fått strålende anmeldelser over hele landet. Kim Hiorthøy er nominert i kategorien Elektronika.

ForYourEyesTruly

(Sunshine Sound System, Numusic) mikser egenproduserte visuals live.

Hærverk

Punken er ikke død, Hærverk spiller sammen igjen! De mange av dere som ikke fikk plass på Parkteateret for et par uker siden får en ny mulighet når punkpionerene fra 70-tallet går på scenen under Alarmprisen! De har lovt at de skal spille hele singelen sin; "Produkt av søttiåra" (både side A og B).

120 Days

Kristiansundsguttene i 120 Days har høstet gode kritikker for sin selvtitulerte plate både her hjemme og i utlandet. Dagbladets Sigrid Hvitsten ga plata en sekser på terningen og uttalte: ” «120 Days» er den mest interessante indieplata siden Motorpsychos «Timothy’s Monster»”. 120 Days fremfører rykende ferskt materiale på scenen denne kvelden! 120 Days er nominert i kategorien Rock.

We

Livekongene We spiller ferske låter og slipper sin single nummer to "Hurdy Gurdy". Dette blir forøvrig bandets eneste liveopptreden i høst, så det er duket for unik opplevelse av dem på Alarm, med full trøkk og egne fjær.

el Axel & Mari Boine

Axel «el Axel» Purcell er kjent som den spanskrappende F’EM one i duoen Equicez. 19. mars 2007 slapp han sitt første soloalbum It Is Wha It Is, og er i år Alarm-nominert i kategorien HipHop. El Axel har remikset tittelsporet på Mari Boines siste plate og Boine deltar på el Axels soloalbum. På scenen blir det spansksamisk: Mari Boine m. band opptrer sammen med el Axel. el Axel er nominert i kategorien Hip Hop / Rap samt i kategorien Beste Låt.

Superfamily

Mossebandet Superfamily har rykte på seg for å være et live-band uten sidestykke! Med bandets luftige synthpoprock som flørter med 80-tallet, to dansere på Duracell, og en meget flink og oppfinnsom vokalist i front, har bandet sjarmert land og strand rundt de siste årene. Har du hørt noe på radio har du garantert fått med deg låtene The Radio Has Expressed Concerns About What You Did last Night, I could be a real winner samt tittellåta fra deres siste album, Warszawa. Superfamily er nominert i tre kategorier: Beste låt, Pop og Live.

Radioresepsjonen

P3s “Radioresepsjonister” Steinar, Tore og Bjarte skal lede oss gjennom konserter og utdelinger. Med alvor, humor og tant og fjas skal de tre utfolde seg på og over scenen og det store spørsmålet er selvsagt: – Hvem blir skutt på slutten av showet?