God jul!

21.12.2006
Norsk Rockforbund ønsker alle våre medlemmer, støttespillere og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år! 2007 blir et veldig spennende år for Norsk Rockforbund som fyller 25 år neste år. Kontoret er nærmest fylt til randen av plakater, kalendere, flyers og klistremerker som skal sendes ut i løpet av de første dagene i det nye året. Til høyre kan du se designet for jubileumsåret.

Første markering i jubileumsåret er klubbkampanjen. Det er nærmere 40 klubber som har meldt inn til sammen over 50 konserter som skal varme folk i kalde(?) januaruker. Under by:Larm vil vi på fredagen holde et fire timers seminar som setter fokus på frivillighet. Lenger ut på våren er det tid for fagseminar, og før man vet ordet av det er festivalsommeren i gang! Høsten vil som vanlig bli preget av de fire fagrådseminarene, men ikke minst også selve jubileumshelga. Norsk Rockforbund ble stiftet på Blitz i Oslo 5. september 1982. Fra 5. - 8. september vil dette markeres med ulike happenings i Oslo. Vi gleder oss, det håper vi dere gjør også - sees i 2007!