Den beste julegaven: 16 nye øvingsrom i Trondheim

13.12.2006
Trondheim kommune deler kanskje ut en av de beste julegavene i år. Siden senhøsten 2001 har det i Trondheim vært snakk om Trikkestallen Loftet og øvelokaler. Ord ble til handling og endelig står 16 øvelokaler av høy kvalitet klare til å ta i mot musikere, og ikke minst kunne gjøre musikernes øvingshverdag enda bedre! Onsdag 20. desember kl. 13:00 overrekkes nøklene, det blir omvisning og musikalske innslag.

13/12/2006

PRESSEMELDING: ÅRETS DEFINITIVT BESTE JULEGAVE!

20. desember 06 er prosjekt Trikkestallen Loftet i Trondheim endelig klart for storinnrykk av band og artister som sårt trenger øvelokaler. Og hvilke øvelokaler…

VI INVITERER DERE ALLE TIL Å VÆRE MEDHISTORISKKKELOVERTAGELSE ONSDAG 20.DES KL 13.00 PÅ TRIKKESTALLEN.    

I 2.etasjen av den gamle Trikkestallen på Voldsmindet i Trondheim står det straks ferdig 16 øvelokaler for band. Prosjektet er eid og initiert av Trondheim kommune. Det har en investeringskostand på 12,5 millioner kroner hovedsakelig finansiert av Trondheim kommune. Øvrige viktige bidragsytere er Musikkverkstedsordningen (MVO) 1,7 millioner, Norsk kulturråd 1,0 millioner og Sør - Trøndelag Fylke med 0,9 millioner.

Høsten 2001 kom ideen om å bygge øvelokaler på Loftet i Trikkestallen Skatehall. Det var da som nå, stor mangel på øvelokaler for band i Trondheim. Trondheim kommune har med prosjekt Loftet bidratt til en økning av antall og kvalitet på øvelokaler. Trikkestallen Loftet er unikt og har igjennom hele prosjektperioden fått stor nasjonal oppmerksomhet. MVO som er en sentral bidragsyter og viktig samarbeidspartner, er av stor betydning for helheten i prosjektet.

Program for dagen fra kl 13.00 - til kl 14.00:

Velkommen ved prosjektleder Anita Overelv

Ordfører Rita Ottervik åpner døra…

Kunstnerisk innslag med Eirik Bleiksaune

Omvisning og mingling.

Vi feirer med pepperkaker og julebrus.

Sted: 2.etasje Trikkestallen Loftet (inngang baksiden av bygget).

Besøksadresse: Mellomveien 32, Trondheim.Spørsmål? Kontakt:

Trondheim kommune

Kulturenheten

Ved Anita Overelv prosjektleder Trikkestallen

Tlf: 9111 2553

Epost: anita.overelv@trondheim.kommune.no