Østkanten Bluesklubb med årets Amnesty-konsert

14.11.2006
Lørdag 18. november kl 20.00 på Belleville i Oslo arrangerer Østkanten Bluesklubb sin årlige støttekonserten for Amnesty International. I år støtter den aktive bluesklubben Amnestys kampanje ”vold mot kvinner”, med et særlig fokus på kvinner i Iran som er dømt til henrettelse ved steining. Østkanten har samlet en imponerende gjeng musikere (over 30 stykker) og legger opp til en skikkelig happening. Bredden er stor med alt fra country-blues, østerdalske kulokk, r n’ b, jazz osv. Og på en slik konsert, med tema ‘Vold mot kvinner’, må det jo være damer i front – og for noen damer!

14/11/2006

Konserten starter kl 20.00, lørdag 18. oktober, på Belleville, Cosmopolite i Oslo. Det blir appell om tema ved Generalsekretær Petter Eide fra Amnesty kl 21.00.Norsk Rockforbund har siden 2002 hatt et samarbeid med Amnesty International. Vi oppfordrer herved våre medlemmer til å følge Østkanten Bluesklubb sitt gode eksempel og vie en konsert, en kveld, et arrangment til å støtte Amnesty's utrolige viktige arbeid for menneskerettighetene! Vi ønsker dem lykke til og gir dere resten av det imponerende programmet:

THE BAND

Country blues kvartetten RAG N' BONE og GREEN CARPET BLUES BAND har for anledningen slått seg sammen og utgjør limet som holder konserten sammen.Artistene opptrer i felleskap, noen for seg (og noen begge deler). Uansett blir det liv og røre!

Front-damer: Susanne Fuhr - Eli Storbekken - Torunn Wikstrøm - Christine Calvert

Kapellmestere er Åge Røthe, Tony Crowley og Øyvind Vilbo.

Artister i tillegg:

Brynulf Blix, Atle Bakken, Bent Åserud, Hasse Jacobsen, Åge Nilsen, Arne Forsgren, Ole Flornes, Roar Wagenius, Rolf Jansen, Øystein Olausen, Christin Aas, Mona Haugerud, Ragndi Holt, Arne Dehkes, Kjell Fostvedt, Lena Petterson, Kmysle, Tino Friis. Konferansier: Stein Buan, Lyd: Paolo Vinaccia. Pluss overraskelser!

For mer informasjon, se: www.amnesty.no .

Østkanten Bluesklubb ved John Jørgen Støa

Mob 905 85 630

www.ostkantenbluesklubb.noHar DIN klubb et spennende arrangment som kan være til inspirasjon for andre NRF-medlemmer? Ta kontakt med oss!