Verktøykassa - Arrangørfaglig verktøy med et tastetrykk!

07.12.2005
Vi minner om den eminente Verktøykassa på vår hjemmeside med masse arrangørfaglig innhold. Hver eneste dag kaster mange oppegående konsertarrangører bort tid på å finne, og å lage ting som faktisk ligger forbausende lett tilgjengelig. Vi har derfor samlet sammen flere nyttige dokumenter og maler som den tidsøkonomiske arrangør kan få tilgang til med et tastetrykk.

07/12/2005

For eksempel: Arrangementsbudsjett, forsikringsveiledning, risikoanalyse, standardkontrakt, sjekkliste med mer. Last ned og les om dette i Verktøykassa i venstremenyen!Her finner dere info om alle relevante støtteordninger med linker og fyldig dokumentasjon om hver enkelt ordning. Det er lagt ut flere nyttige maler som er gull verdt for alle konsertarrangører; for eksempel den meget brukervennlige malen for arrangementsbudsjett og den anbefalte standartkontrakten mellom artist og arrangør. Vi kan også tilby en meget praktisk forsikringsveiledning for alle som har behov for en eller annen type forsikring. Forsikringer er nok et område flere arrangører burde sette fokus på.Det er også på sin plass om minne vårt tilbud til alle som trenger juridisk bistand. Alle arrangører kommer før eller siden opp i en situasjon hvor man har behov for profesjonell juridisk hjelp. NRF er derfor veien å gå hvis man trenger en jurist med arrangørfeltet som spesialområde.

Les mer om dette tilbudet i Verktøykassa.Hvis dere ut over dette har behov for mer utfyllende hjelp, eller har ytterligere spørsmål, må dere ikke nøle med å kontakte oss i administrasjonen. Husk vi er til for dere!Morten Omlid - daglig leder NBU

nb