Rock & Pop Geni - Konkurranse!

09.11.2005
Norsk Rockforbund har inngått en spesialavtale med Egmont Forlag hvor våre medlemmer kan kjøpe det nye Rock og Pop Geni-spillet for kun 240 kr inkludert porto! Ikke nok med det: Nå legger vi ut en liten konkurranse hvor du kan vinne Rock & Pop Geni, tegneseriebøker og t-skjorter

09/11/2005

Som kjent er det få ting som er så spennende, så morsomt, så rart som pophistorien. En viss kunnskap om den viktigste musikken de siste 50 årene (yep, det vi litt forenklet kan kalle rock & pop) hører naturlig med til den alminnelige dannelse. Er du blant dem som mener å vite forskjellen på Judas Priest og Maxi Priest, så utfordrer vi deg herved: Bli med i vår lille konkurranse basert på spørsmål fra Rock & Pop Geni.Slik spiller du:1. Klikk på linken under

2. Velg en kategori

3. Velg et av svaralternativeneKonkurransen går over tre uker. Det kommer nye spørsmål hver uke.Hver uke trekker vi ut to ukesvinnere som får hver sin t-skjorte. Dette er Norsk Rockforbunds nye offisielle t-skjorte som folk flest først får tilgang til på landsmøtet vårt i slutten av mars.For å bli med i trekningen av hovedpremien, må du delta i konkurransen alle tre ukene. Blant de som klarer det, trekker vi én førstepremie og tre andrepremier. Du kan delta i flere kategorier, men navnet ditt er bare med i trekningen en gang.Lykke til!

 

Førstepremie: Rock & Pop Geni
 

To rykende ferske tegneseriebøker: 

Nemi - stjernestøv og løgner

Katrine Haaland: Baller av stål, hjerte av gull

 

Andrepremier: Rock & Pop Geni

 Klikk på logoen for å starte konkurransen