Ole Paus, Østkanten Bluesklubb og Amnesty International - et spennende samarbeid!

09.11.2005
Ole Paus ble så imponert over Østkanten Bluesklubbs glødende engasjement for menneskerettighetene at han gir Østkanten BK hele sitt honorar fra konserten på Muddy Waters førstkommende torsdag.

09/11/2005

 

Denne konserten en an del av konsertserien "En reise i bluesens historie." Her vil Paus framføre musikk og fortelle om sitt forhold til blues. Intervjuer vil være Jan Rustad. Alle som møter opp på dette arrangementet på Muddy Waters torsdag 10 november gir sin støtte til menneskerettighetene, da hele honoraret går direkte til Amnesty International. Konserten starter presis kl. 20.00.

På selve Amnesty-konserten den 12. november vil Kador Folkvord, generalsekretær i Amnesty International Norge, holde appell. Saken han vil presentere dreier seg om menneskerettighetsforkjemperen Saidzjakhon Zainabitdinov fra Usbekistan. Zainabitdinov har vært arrestert i flere måneder for å ha fortalt media sin versjon av hendelsene som skjedde i Usbekistan i mai i år, der flere hundre demonstranter ble drept av usbekisk militære. Også i år vil Østkanten Bluesklubb adoptere sin egen samvittighetsfange, den femte i rekken.

Arangementet vil foregå på Gamla i Oslo 12 november kl. 20.30

NRF sin appell er: Støtt opp om Østkanten Bluesklubb engasjement for menneskerettighetene ved å besøke klubbens konserter denne uka hvor inntektene går til Amnesty International - møt opp!!