Godt rocka Animal Alpha!

09.11.2005
Animal Alpha har i løpet av september og oktober rocket femten studentsamfunn fra sør til nord. Flere tusen jublende mennesker har bjeffet til Bundy, i Kongsberg fikk vokalist Agnete Kjølsrud publikumssurfa, gitarist Christer Cederberg ble hyllet av hjemmefansen i Kristiansand og stemningsrapport fra Tromsø kan du lese her. Turnéprosjektet til Fagråd for Studentarrangører (FaSt) og Rikskonsertene er over for denne gang, men vi kan røpe at en ny turné er på trappene.

09/11/2005

Etter flere år med snakk om felles turné mellom studentsamfunnene ble i høst drømmer til realitet da Animal Alpha reiste på tur med FaSt og Rikskonsertene. Prosjektet har vært svært vellykket og planlegging av en ny turné er allerede i gang. Samtlige konserter har vært godt besøkt, og vi er svært glade for samarbeidet med Rikskonsertenes Musikantbruket, sier Guro Midtsund, daglig leder i FaSt. - Den praktiske hjelpen på både booking og markedsføring har vært uvurderlig.

Stemningsrapport fra Driv, TromsøLeder for studenthuset Driv i Tromsø, Tone Marie Myklevold, har skrevet stemningsrapport for oss fra konserten der 20. oktober. Ca. 180 gjester var på Haakon Scene da Animal Alpha rundet av kveldens program på Fucking North Pole Festivalen:

Etter å ha hørt bandet live under FaSt-samling i Bergen i september, var gleden stor da Animal Alpha endelig skulle entre Driv og Haakon Scene! Bandet drøyde noe i det lengste, men da de endelig satte i gang kunne vi lett tilgi dem ventetiden for Animal Alpha leverer varene! Og de var like gode som jeg husket at de var i Bergen. Den eneste forskjellen var at bandet ikke hadde den jevne kontakten med publikum (småsnakkingen mellom låtene) som de hadde på turnéåpningen, men etter å ha turnert i x antall uker, er vel det en naturlig følge av det. Bandet var også selv fornøyd med kvelden, de kommenterte at de likte scenen vår, og publikum fikk en super konsert opplevelse med et jævlig bra liveband!Her kan du lese anmeldelser fra noen av de andre konsertene:

Folken, Stavanger 1/10-05

Energimølla, Kongsberg 6/10-05

Østsia, Kristiansand 7/10-05