Unionsmøte 2005 - Stavanger Blues Club kåret til årets bluesarrangør!

24.10.2005
Årets Unionsmøte ble nok en gang en sikker vinner. Som en av postene på programmet stod kåringe av årets konsertarrangør og vinneren ble Stavanger Blues Club!

24/10/2005

Årets Unionsmøte ble et svært variert og innholdsrikt møte. Alt fra et løssluppent seminar på fredagen hvor Dr.Bjørknes og Dr. Malling målte Blå-trykket på årets deltagere - masse humor, men masse alvor i bunn, til mer tyngre saker som omhandlet økonomi og organisering i NRF, innlemming av kommersielle aktører, eget seminar om markedsføring med påfølgende gruppearbeid og til slutt prikken over i-en: Seminaret med Hans Marius Stormoen og Øyvind Pharo. Maken til "storytelling" og overraskende faktaformidling skal man lete lenge etter. Undertegnede gir uten tvil dette seminaret terningkast 6! Ellers var det musikalske som alltid bra. Masse band med lokal tilknytting, årets UBB og selveste Ragarockers på Union Scene. Kjempebooking! Arrangørklubben Holmestrand Bluesforum skal ha all honnør for et suverent gjennomført Unionsmøte. Blomster til Drammen Blues Club og Tranby Bluesklubb som også bidro til at dette blei et prikkfritt arrangement.

Hurra for Stavanger Blues Club som i år kan titulere seg Årets Bluersarrangør! Årets konsertarrangør skal kåres på Landsmøte 2006 i Tønsberg. Med seg på laget får Stavanger Kongsberg Bluesklubb, som ble nummer to, til å representere Norsk Blues Union

Trondheim Bluesklubb blir arrangør for Unionsmøte 2006, noe vi skal komme mer tilbake til i tiden som kommer. Uansett så sees vi i Trondheim oktober 2006!

Morten Omlid - daglig leder Norsk Blues Union