Kjemperabatt for medlemmer på Rock og Pop-Geni

18.10.2005
Norsk Rockforbund har inngått en spesialavtale med Egmont Forlag hvor våre medlemmer kan kjøpe det nye Rock og Pop Geni – spillet for kun 240 kr inkludert porto (mot utsalgspris på 349). Her kan du lese mer om det svært gunstige medlemstilbudet, og samtidig få med deg både en stemningsrapport, terningkast og en anmeldelse av nyutgivelsen av spillet.

18/10/2005

For å få kjøpt spillet sender du en e-post til pal@norskrockforbund.no. Husk postadresse! Vi sender deg spillet og giro. Vi samler i første omgang opp bestillingene i ca 3 uker fra nå av, og så sendes de i posten til dere rundt 10. november.

Spillet er i gang…

29. september var hele NRF administrasjonen samlet hos selveste fagsjefen, Trond Bjørknes, for å teste ut det nye "Rock og Pop Geni" spillet. Vi hadde ikke engang satt oss ned før iveren tok overhånd.

Deltagere:

Trond (33 år, spesialitet tror han selv: alt! (og disco..)): - Må vi huske etternavn?

Monica (30 år, spesialitet i følge henne selv: 90-tall): - Jeg kommer aldri forbi første runde

Guro (26 år, spesialitet i følge henne selv: 80-tallet og 90-tallet): - Hvor er korta?

Morten (44 år, ekspert på 60- og 70-tallet): - Er det duell eller duett?

Guro: - Reglene er altfor vanskelig etter en Long Island Icetea…

Sivilarbeider Pål (20 år og best på 90-tallet som er det eneste han har opplevd..) leser reglene høyt igjen, ingen følger med og spillet er herved i gang…

Trond lander på feltet "duell", her må han velge en kategori, for eksempel 60-tallet, 70-tallet etc. og hvilken motspiller han skal duellere mot. Han velger Morten. Presset er høyt. Spenningen stiger.  Skal vi ta skrytingen deres i betraktning, så har spesielt de to mye å forsvare.

Morten spør: "Hvilken kjent sitarspiller hadde George Harrison som sin elev?"  Trond svarer: "Sitar spiller?". Det var feil. Duellen fortsetter helt til en av dem svarer riktig, noe som tok overraskende lang tid.

Neste spørsmål går til sivilarbeider Pål: "Hvilket band ga ut platen Parklife i 1994?"

Pål tenker seg om: "Jeg vet ikke helt jeg…det første som slår meg er Blur…men jeg vet ikke."

Monica: Tipp da!

Pål: Neei, jeg vet ikke…

Monica: Tipp for faen! TIPP!

Pål: Nei, jeg vet ikke…

Monica: Det var Blur…

And the winner is…

Rock og Pop geni er et utrolig underholdene spill, men du må ha musikkunnskapene i orden og konsentrasjonen bør være på topp. Spillet passer for 15 år og oppover da en må klare å svare på spørsmål fra 60-tallet og frem til i dag. Jul og påske blir aldri det samme etter dette; nå kan vi utfordre både mor og far!

Selveste "Quizmaster" Trond Bjørknes ble opptil flere ganger virkelig frustrert og ropte skjellsord som ikke egner seg på trykk. Spørsmålene var utfordrene og interessante, men det som falt best i smak i NRF administrasjonen var duellene. Hvis du lander på feltet som heter duell, så kan du duellere i en valgfri kategori, mot en valgfri motspiller. Det gir spillet litt variasjon og spenning, og dessuten så gjør det mulighetene litt bedre for en liten skjeggete sivilarbeider født på midten av 80'tallet.

Det har gått drøyt 2 timer og spillet går mot slutten. Det er jevnere enn man skulle ha trodd. De selverklærte storfavorittene Trond og Morten er i siste felt, Pål er på vei inn i siste felt, Guro ligger i feltet etter, som blir tett etterfulgt av Monica som endelig har løsrevet seg fra første runde. Trond og Morten venter på det avgjørende spørsmålet, spørsmålet som kan gi en av dem retten til å kalle seg "Rock og Pop Geni", men Trond og Morten  kan vente til krampa tar dem. Sivilarbeideren tar nemlig rotta på sine langt eldre kollegaer og tar en siste indre det står respekt av. Norsk Rockforbunds Rock og Pop Geni er herved lansert og det er offisielt: Pål Gunnar Asdal. Vi gratulerer!!

Terningskast 5

Vi syns spillet var så gøy at vi kjørte rett i gang med runde nr to, og den fortonte seg omtrent slik:

Guro: "Hvilket band var Bjørk med i før hun gikk solo?"

Morten: Sugarcubes!

Guro: Morten svarte feil, han sa Skjøgekubs!

Morten: Sjøgecubes….?

Pål: Den er fin den Morten

Trond: "Hvem sang sammen med Christian Ingrbretsen på singelen "I fell in love with an angel?" Monica tenker seg om lenge.

Pål: Kan jeg få lov til å si at vi har diskutert artisten på kontoret?

Alle ( kor) : Nei!!!!!!!!!!!!!!

Pål: Ok, da sier jeg ikke det.

Etter en del diskusjon, ble administrasjonen imidlertid enige om terningkast 5 på nyutgivelsen av Rock og Pop Geni. Vi anbefaler spillet på det sterkeste, og følg med på nettsidene fremover, her vil det nemlig komme både tilbud, konkurranser og overraskelser. Vi gjentar det svært gunstige medlemstilbudet:

Norsk Rockforbund har inngått en spesialavtale med Egmont Forlag hvor våre medlemmer kan kjøpe det nye Rock og Pop Geni - spillet for kun 240 kr inkludert porto (mot utsalgspris på 349). Send e-post til pal@norskrockforbund.no. Husk postadresse!