Hvordan mestrer du din øresus...?

01.01.0001
Fra tid til annen hender det at andre organisasjoner arrangerer bra kurs og seminarer. Da er vi selvsagt på pletten og informerer. Denne gangen er det Hørselshemmedes Landsforbunds Ungdom (HLFU) som trår til med et kurs for ungdom med tinnitus.

27/09/2004

 

Helgen 15.-17. oktober arrangerer Hørselshemmedes Landsforbunds Ungdom (HLFU) for første gang i norgeshistorien kurs om tinnitus (øresus) for ungdom! Kurset er åpent for alle tinnitusrammede i alderen 15-35 år.

Det legges vekt på positiv tenkning, løsningsorientering og erfaringsutveksling, i tillegg til saklig og god informasjon.

- Tinnitus er jævlig, men du kan lære deg å leve med det. Det har jeg klart, sier tinnitusrammede Stian Holen, som sammen med psykolog Lise Hobberstad skal lose deg gjennom helgen.

Kurset avholdes Nordlandia Marsteinen Hotell på Sotra utenfor Bergen i naturskjønne omgivelser. Vi gjør oppmerksom på at arrangementet er alkoholfritt.

Deltakeravgiften er kun kr 400,-, og dette inkluderer både reise og opphold!!

De som er avhengig av fly for å komme til Bergen oppfordres til å bestille billett så tidlig som mulig for billigst mulig billett.

Påmeldingsfrist: 24. september

For videre informasjon og påmelding, besøk vår hjemmeside www.hlfu.no eller kontakt ungdomskonsulent Joakim Østbye på tlf. 22 63 99 25 eller e-post joakim@hlf.no.

NRF er opptatt av hørsel og hørselskader. Les mer HER

Er du plaget av øresus? I så fall har HLF en Informasjonstelefon for tinnitus- og ménièrerammede. Les mer om den HER

- Trond Bjørknes