Teenage kicks!

11.11.2004
Norsk Rockforbund har som visjon at alle skal ha tilbud om gode konsertopplevelser. Dette synes vi også bør gjelde dem under 18 år, men hvordan få til dette på en ålreit måte? Vi har laget en brosjyre hvor vi viser hvordan dere kan få det til.

11/11/2004

Mange synes kanskje det er vanskelig å arrangere konserter for ungdommer. Så feil kan man ta. Å arrangere konserter kan være både enkelt og kjekt! Brosjyren tar for seg litt om skjenkelovgivning, utfordringer økonomisk, sikkerhetsmessig og ovenfor det eldre publikummet. Sist men ikke minst, skisserer vi ulike modeller for hvordan man praktisk kan gjennomføre konserter for ungdommen.

Brosjyren vil bli sendt ut til alle kommuner og NRFs medlemmer før jul. Hvis det er andre som er interessert kan dere bestille den gratis på norock@norock.no!