Stein Andreassen slutter i NRF til nyttår!

01.01.0001
- Dette har vært min drømmejobb. Å jobbe med de norske konsertarrangørene har vært utrolig spennende, lærerikt og meningsfullt. Mange har misunnet meg å være reisende festivaldeltaker i Norden de siste somrene…

24/10/2003

 NRFs daglige leder Stein Andreassen har valgt å si opp stillingen i NRF etter 6 1/2 år i konsertarrangørenes tjeneste.

- Etter 6,5 år i stillingen har jeg i stor grad fått brukt det jeg kan, og for organisasjonen er det bra å få på plass nytt blod. Selv har jeg ingen planer enda, men jeg håper ihvertfall til å få tid til å spekulere ut noe gøy å jobbe videre med.

NRF har hatt en svært positiv utvikling med Andreassen ved roret, både politisk og faglig.

- Et høydepunkt i så henseende var tirsdagens høring om Kulturmeldingen sammen med jazzen og folkemusikken. Her følte jeg at vi nå virkelig blir lyttet til. Da vil tiltakene komme også, og ingenting vil glede meg mer enn om de skjøre forholdene for konsertarrangørene i landet sikres. 

NRF er midt oppi mange spennende prosesser, både politiske og faglige. Det mangler ikke på utfordringer til etterfølgeren.

- Heldigvis er kompetansen fordelt på flere i organisasjonen, så det er nødvendigvis ikke så vrient å få en ny daglig leder trygt på plass. Jeg skal bli her til en fornuftig overlapping er gjort.

Les stillingsannonsen HER

Noen viktige opplysninger:

- Stillingen lyses ut som 4 års åremål

- NRF tilbyr pensjonsordning

- Arbeidssted er Oslo

Eventuelle spørsmål om stillingen rettes til Styreleder Kjartan Berge på tlf: 4144 6439

- Trond Bjørknes