Endelig klubb igjen i Mo i Rana!

01.01.0001
En bredt sammensatt gruppe fra rock, blues og jazzmiljøene i Mo i Rana møttes tirsdag 22.mai for å starte en ny klubb. Initiativtakerne er styreleder for Nordnorsk Jazzsenter, Lars Hansen Juvik og Tage Vedal, Rytmiske Aktører Nordland. (NMR-Nordland)

27/05/2001

Byen har tidligere i perioder hatt livlig miljø, men de siste årene har klubbene ligget nede. Savnet av konserter har nok presset frem denne klubbdannelsen, men det gir også et løft at kommunen nå tegner inn en scene for rytmisk musikk i det prosjekterte kulturhuset og også finansielt støtter klubbdannelsen. Det var derfor en ivrig gjeng med bred kompetanse som nå ble enige om å danne en felles klubb for rock, blues og jazz.  Sjangerbredden blir vektlagt i presentasjonen av klubben og høstens programprofil. Møtet valgte et interimstyre som starter arbeidet umiddelbart og tar sikte på å holde første konsert før sommeren.

- Marit Nandrup-Pettersen

Tekst av: Trond Bjørknes