Det er tid for å rapportere!

01.01.0001
Vi i NRF ønsker å gjøre en best mulig jobb for medlemmene våre. For å få det til, er vi avhengige av endel informasjon. Det er 2001 – dette ordner vi selvsagt på Internett.

09/05/2001

 

Hvorfor?

Det er ikke noe nytt at medlemmene rapporterer for aktiviteten i foregående år. Slik har det alltid vært. Det nye er at vi nå tar i bruk norock.no for å hente inn opplysningene. Dette er fort gjort for dere, og vesentlig mer effektivt for oss.

 

Styret i NRF har pålagt administrasjonen å lage en større ringvirkningsanalyse av den aktiviteten som foregår blant medlemmene. Denne skal være ferdig til Landsmøtet i 2002. Analysen er ment å gi et helhetlig bilde av de effektene aktive konsertarrangører skaper lokalt, regionalt og nasjonalt. Vi håper å få inn mye av de dataene vi trenger gjennom rapporteringen. Med noen få tastetrykk hjelper dere oss til å hjelpe dere!

Hvordan?

Følg denne enkle bruksanvisningen, og dere er garantert en enkel og smertefri rapportering. (Ca. 60 medlemslag har ennå ikke registrert seg i databasen på www.norock.no. For å kunne rapportere, må dere være registrert. Klikk her for å lære hvordan.)

Er dere registrert i medlemsbasen på www.norock.no, så blir første trinn i rapporteringen å logge på.

Pålogget? OK! Da ligger det et valg nederst på siden som heter 'Rapportering'. Bingo - du er inne!

Hvis dere ikke allerede har funnet frem regnskap og årsberetning fra i fjor, så er det på tide å gjøre det nå.

Skriv inn opplysningene, og trykk 'Endre'. Voila - mission completed!

Men hva om…?

Alle som bruker datamaskiner opplever før eller siden (eller kanskje stadig vekk) underlige og irriterende ting. Som oftest har dette mest med brukeren og minst med datamaskinen å gjøre. Her er en liten liste med løsninger på forventede problemer:

Vi får ikke registrert oss i basen!!

- Ikke det? Sjekk at dere har laget brukernavn og passord etter anvisningene (disse står under trinn 1 i registreringsprosedyren). Hjelper ikke det, så send en mail til trond@norock.no eller ring oss!

Vi har registrert oss, men vi står ikke på listen på www.norock.no/medlemmer!!

- Ikke det? Da har vi ikke lagt dere ut på listen. Det er det nemlig vi som gjør. Grunnen til det er enten at vi ikke har rukket det ennå, eller at dere ikke har betalt kontigenten. I så fall tar vi kontakt fort og raskt!

Vi har logget oss på, men det er ikke noe valg som heter 'Rapportering' nederst på siden!!

- Ikke det? Nei, da har dere mest sannsynlig rapportert allerede. Det er nemlig bare mulig å rapportere EN gang i året. Hvis dere har rapportert, og det viser seg at dere har lagt inn feil opplysninger, så kontakt oss, og vi gir dere et nytt forsøk. Har dere ikke rapportert, hører dere fra oss. Garantert!

Andre problemer? Ja, da får dere bare ringe eller sende en mail, da. Vi sitter her mellom 9 og 17 hver dag.

-Trond Bjørknes

Tekst av: Trond Bjørknes