DSC08503.jpg

Møt din mentor

På konferansen får du mulighet til å ha eksklusive møter med personer i arrangørbransjen og få verdifulle tips og førstehåndskunnskap gjennom et møte med en eller flere av våre utvalgte mentorer. Bruk gjerne mentorene utover deres kjerneområder da mange har erfaring fra flere deler av bransjen. Hvert møte varer i 10 minutter.

Påmelding her.

Synnøve Nesdal Sandnes
Synnøve Nesdal Sandnes
Daglig leder/booking

Synnøve Nesdal Sandnes er daglig leder og bookingansvarlig ved Terminalen Byscene, som er en større, sjangeruavhengig klubbscene i Ålesund. Hun jobber også i Momentium, som arrangerer flere større festivaler og konsertproduksjoner over hele landet. Hovedkompetansen hennes ligger i bookingprosesser, konsert- og driftsøkonomi, prosjektledelse, personalledelse, konseptutvikling og markedsføring. 

Claes Olsen
Claes Olsen
Booking

Claes en av de som startet Øyafestivalen i 1999, og booker fortsatt festivalen. Han jobber også internasjonalt med festivaler for Superstruct. Claes begynte sitt første konsertsted som 22 åring i Oslo, drev plateselskapet Racing Junior i 10 år, og var deleier i platebutikken So Real.

 Therese Østby Haugen
Therese Østby Haugen
Produsent

Therese har vært vert engasjert i festivaler i snart 20 år. Hun har studert sosialantropologi og kultur og prosjektledelse. Og med ti års erfaring fra TV produksjon flyttet hun hjem til Molde og produsentstilling i Moldejazz.

Therese har en bred erfaring innen flere områder av festivalproduksjon; hun jobber blant annet med arenabygging, sikkerhet, programmering og teknisk produksjon. Hun har et stort hjerte for prosjekter for og med barn og unge, både som musikere og som aktive deltagere i festivaldrift og innovasjon.  

Limita Lunde
Limita Lunde
Juss

Limita er daglig leder for Little Big Sister og Little Big Music. Hun er utdannet jurist og jobber for tiden også som advokatfullmektig i Bing Hodneland advokatselskap. I tillegg har hun vært daglig leder og bookingansvarlig på Parkteatret Scene i nesten 10 år og jobbet i Øyafestivalen som avdelingsleder for billett- og akkreditering i 15 år, og har lang styreerfaring fra musikkbransjen

Svein-Egil Hernes
Svein-Egil Hernes
Sikkerhet / HMS

Svein-Egil har lang fartstid i kulturbransjen som arrangør, prosjektleder, produksjonsleder, produsent, turnéleder, arenaprodusent, teknisk leder, underviser og kursholder. Han er NKAs faste sikkerhetskonsulent og var betydelig bidragsyter til “Sikkerhetsveileder for store arrangementer”(DSB). Han har også vært fast kursleder for NUSB (Sikkerhet ved store arrangementer) siden 2011.

Vi sender ut oppdatert og nyttig informasjon ca. 15 ganger i året.