Har du vurdert vaskbare gjenbruksglass på ditt arrangement?

 

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på veiledende priser for vask.
    • Veiledende pris er kr. 3,20 per glass og kr. 6 per ødelagte/mistet glass.
    • Medlemmer av NKA betaler kr. 2,56 per vask og kr. 4,8 for svinn.

Utlån og kjøp av glass

For arrangører som har avtale med bryggeri som har avtale med Rene glass finnes det som regel glass som kan lånes, men man må betale for vask av brukte glass (ubrukte glass trenger ikke vask). Andre må kjøpe egne glass.

Priser for kjøp av glass avhenger av volum og prismodellen ved bestilling gjennom Rene Glass ser slik ut:

  • 1000-49.999: 5,50 kr. per stk.
  • 50 000–119.999: 3,50 kr. per stk.
  • 120 000–199.999: 3,20 kr. per stk.
  • Over 200 000: 2,75 kr. per stk.
  • Kjøp av oppbevarings- og transportkasser: 0,66 øre pr glass innkjøpt

Pris på kjøp er kostpris fra leverandør for 0,6 liters-glass og gjelder kun ved avtale om vask, med forbehold om valutaendringer. Alle prisene er oppgitt eks. MVA og transport.

Glassene kan vaskes og brukes om igjen minst 100 ganger før de blir ødelagte og det finnes glass i ulike størrelser. Det er mulig å bestille glass både med og uten profilering. 

I enkelte tilfeller er det også mulig å leie glass med Rene Glass-profilering direkte fra Rene Glass. Dette gjelder kun for relativt små volumer. 

TIL PRIS- OG UTSLIPPSKALKULATOR

 

Praktisk gjennomføring

Når arrangementet er ferdig hentes eller sendes glassene til Rene Glass i Horten for vask. Etter vask kan du enten få glassene i retur, eller så kan Rene Glass oppbevare glassene for deg helt vederlagsfritt. 

Dersom ditt arrangement ligger i nærheten av vaskeriet i Horten er det mulig å vaske underveis i arrangementet. Dette avtales særskilt. 

 


Rene Glass og Ringnes på Øyafestivalen 2019

Kunder om Rene Glass

Vervenfestivalen

2019 var første året vi brukte Rene glass på Vervenfestivalen og det var en meget positiv opplevelse. Festivalområdet var ryddig gjennom hele festivalen og systemet ble mer enn fullfinansiert gjennom miljøgebyret. Vi så at vi brukte mindre på avfallshåndtering og behovet for frivillige var mindre. Det var også gøy å se at publikum ble mer opptatt av at det var ryddig og hjalp til hvis de så søppel ligge på bakken.

Henrik Lysell
Festivalsjef

Øyafestivalen

Øyafestivalen er en svært hektisk festival med mange krav til logistikk og volum, og da er det mye trygghet i å vite at Rene Glass jobber dag og natt for å innfri våre behov!

Bjart Øvregård
Salgssjef

EnergiMølla

Vi er fornøyd med glassene. Det er viktig for oss å gjøre vår del av jobben med å redusere avfall, engangsplastglass er for oss en stor kilde til unødvendig søppel. Flerbruksglassene gjør jobben i den sammenhengen. Dessuten er de penere å se på, og gjestene våre synes at de er bedre å holde i og bedre å drikke av!

Nina Kleven
Daglig leder

#

Rene Glass er totalleverandør av vaskbare gjenbruksglass til alle typer arrangører, enten du er stor eller liten, utendørs eller innendørs, helårs eller festival.

Menneskene bak Rene Glass har lang erfaring fra arrangementsbransjen og besitter tung kunnskap om bardrift og logistikk.

Lokalisert med vaskeri i Horten i Vestfold og Telemark, kan Rene Glass betjene hele Norge med glass.

Rene glass er et miljøvennlig tilbud til konvensjonelle engangsalternativer.

Kontaktperson
Johannes Lund
Telefon
992 47 724
E-post
Nettside