Med kommunikasjon kan du gjøre en forskjell. Mynewsdesk er til for at alle skal kunne nå ut og bli hørt. En historie, en pressemelding, nyhet eller et blogginnlegg kan utgjøre hele forskjellen. Med Mynewsdesk kan konsertarrangører nå ut til journalister, influensere, kunder og andre viktige målgrupper.

Plattformen gjør det enkelt å skape og distribuere pressemateriell og annet innhold, overvåke hva som rører seg i bransjen og mediene, samt følge opp og måle resultatene av kommunikasjonsarbeidet. Plattformen er modulbasert og kan tilpasses virksomhetens behov til hvilken funksjonalitet man behøver. Plattformen passer derfor for både små og store arrangører.


Medlemsfordel

Medlemmer av NKA tilbys mellom 25-55 % rabatt på de mest sentrale modulene hos Mynewsdesk. Går du for full pakke sparer du over 25 000 kroner per år.   

Ta direkte kontakt med Mynewsdesk eller NKA for mer informasjon om tilbudet fra Mynewsdesk. 

Mer om Mynewsdesk

Plattformen lar bedrifter og organisasjoner kommunisere med innflytelsesrike mennesker i ulike bransjer, journalister, bloggere og andre relevante målgrupper. Her kan virksomheten skape og dele innhold på egne premisser for å oppnå økt eksponering. Videre kan kommunikatører benytte nyhetsrommet til alle typer ekstern kommunikasjon. Blant annet pressemeldinger, nyheteter, blogginnlegg, eventer, dokumenter, bilder og videoer kan spres i de rette kanalene til rett tid og til den rette målgruppen.

 

Eksempel: Solar Weekend festival i Nederland

Se hvordan Solar Weekend bruker Mynewsdesk aktivt under avvikling for å kommunisere med journalister og øvrig presse.

 

Lær alt du trenger å vite om digital PR på ett sted. Mynwsdesk har utviklet et gratis sertifiseringskurs som gir deg en omfattende introduksjon til PR og kommunikasjonsverdenen.

Til Digital PR Academy

Til NKAs nyhetsrom hos mynewsdesk

 
#

Med rundt 5000 kunder og 77 000 brukere er Mynewsdesk Nordens ledende plattform for digital PR og kommunikasjon.

Den skybaserte tjenesten omfatter nyhetsdistribusjon, medieovervåkning og analyseverktøy. Selskapet ble grunnlagt i Stockholm i 2003, og har siden 2008 vært eid av norske NHST Media Group AS. I 2018 kjøpte Mynewsdesk Mention, et verktøy for sosiale medier som også omfatter sosial lytting.

Kontaktperson
Ilhana Hadzic
Telefon
400 49 251
E-post
Nettside