Mynewsdesk er en plattform som gjør det enkelt for arrangører å kommunisere med journalister, presse, bloggere og andre interessenter. Gjennom effektiv organisering, distribusjon, overvåkning og analyse av ditt innhold er Mynewsdesk et komplett verktøy for å nå ut med din kommunikasjonsstrategi. Mynewsdesk sørger for at innholdet når frem til de rette interessentene.

Norske Konsertarrangører inngikk et samarbeid med Mynewsdesk AS i juni 2016 med intensjon om å kunne tilby våre medlemmer et komplett PR og kommunikasjonsverktøy. Mynewsdesk leverer løsninger basert på behov og vil derfor være relevant for både små og store arrangører. Ta direkte kontakt med Mynewsdesk for mer informasjon om tilbudet som tilbys NKAs medlemmer.

Over 4000 bedrifter, både store og små, velger å kommunisere gjennom Mynewsdesk. Hovedeier er norske NHST Media Group som blant annet eier Dagens Næringsliv og DN.no. 
 
Solar Weekend festival - Nederland
Se hvordan Solar Weekend bruker Mynewsdesk aktivt for å kommunisere med journalister og øvrig presse.

 
#

Mynewsdesk tilbyr alle typer virksomheter en moderne digital PR-løsning. Plattformen lar deg kommunisere med innflytelsesrike mennesker i ulike bransjer, kunder, bloggere og andre relevante målgrupper. Virksomheten kan skape og dele innhold på egne premisser for å oppnå økt eksponering. Videre kan kommunikatører benytte nyhetsrommet til alle typer ekstern kommunikasjon, som pressemeldinger, rapporter, bilder og videoer.

Kontaktperson
Peter Botheim
Telefon
952 77 369
E-post
Hjemmeside