MailMojo er en av Norges ledende plattformer for nyhetsbrev og e-postmarkedsføring, og vi er glade for å kunne tilby en svært god medlemsrabatt og et skreddersydd tilbud for våre medlemmer. Opprett gratis prøvekonto i dag.

MailMojo er en plattform for utsendelser av nyhetsbrev og e-postmarkedsføring, med et brukervennlig brukergrensesnitt på norsk. Ved hjelp av Kom-i-gang-pakken for konsertarrangører kommer både nybegynnere og mer erfarne godt i gang med e-postmarkedsføringen på en enkel måte. Du kan opprette en gratis konto hos MailMojo for å teste løsningen. Dette er helt uforpliktende. 

Prøv mailmojo gratis 

 

Ekslusivt webinar for konsertarrangører

I midten av november 2018 vil alle medlemmer av NKA inviteres til eksklusivt webinar der MailMojo presenterer sitt tilbud og gir eksempler og tips på hvordan man jobber smart og effektivt med e-postmarkedsføring. Webinaret er gratis og tilrettelagt for konsertarrangører. Opprett gjerne gratis konto nå, så kan du bestemme deg for om MailMojo er noe for dere etter webinaret. 

 

Medlemstilbud

 • 25% rabatt på ordinære priser ved avtale på 12 måneder (se prisliste her)
 • Tilgang til gratis webinar for medlemmer av NKA minimum en gang per år (tilpasset arrangører)

 • Valgfri Kom-i-gang-pakke til halv pris (4000,-). Pakken inneholder:
  o Oppsett og tilpasning av påmeldingsskjemaer for nyhetsbrev på nettsidene med relevant segmentering og eventuell pop-up
  o Oppsett av e-postlister med segmenter
  o Oppsett av en automatisk e-postkampanje (type velkomstserie)
  o Oppsett av en skreddersydd mal til din virksomhet

 NB: Trenger du kun skreddersydd mal, får medlemmer av NKA 50% rabatt (normalpris: 4000,- medlemspris: 2000,-)

 

Hvorfor velge MailMojo fremfor andre løsninger?

 • Visuelt og brukervennlig verktøy på norsk. Ingen teknisk kompetanse nødvendig. Her kan alle lage nyhetsbrev.
 • Ubegrenset utsendelser per måned.
 • Fri support (på norsk) på telefon, e-post og chat.
 • Velg blant mange profesjonelle, gratis nyhetsbrev-maler. Grundig testet og responsivt design sørger for perfekt resultat hver gang.
 • Fleksibel segmentering av e-postlistene gjør det enkelt å målrette nyhetsbrevene dine.
 • MailMojo vedlikeholder dine e-postlister for deg ved å ta seg av påmeldinger, avmeldinger, ugyldige e-postadresser og spam-rapporter. Unngå støyende returmeldinger og fokusere heller på å lage gode nyhetsbrev.
 • Automatiser dine utsendelser. MailMojo lar deg sette opp en serie med e-poster som automatisk sendes ut til bestemte mottakere over tid. Send ut velkomstserier, påminnelser og oppfølginger helt automatisk.
 • Analyser responsen med oversiktlig statistikk som oppdateres i sanntid. Se hvem som åpner, klikker på lenker, deler på sosiale medier, med mer!
 • God ivaretagelse av GDPR. Dataene lagres i Norge.

 

Prøv mailmojo gratis

 

#

Lag ditt nye nyhetsbrev på 1-2-3: Magisk enkelt, profesjonelt og rimelig. Over 5000 bedrifter benytter allerede MailMojo til sin e-postmarkedsføring.

Systemet er norskutviklet og krever ingen tekniske ferdigheter for å komme i gang med profesjonell e-postmarkedsføring. Som kunde får du ubegrenset antall utsendinger per måned og gratis support på norsk. 

Opprett gratis prøvekonto

Kontaktperson
Benedikte Kluge
Telefon
21 42 30 30
E-post
Hjemmeside