Norske Konsertarrangører har samarbeidsavtale med Emercahandise som leverer ulike profilieringsartikler.

Emerchandise er spesialisert innen design og produksjon av profileringsprodukter, og har i løpet av kort tid blitt det foretrukne valget for mange av de største artistene og festivalene i Norge som Turboneger, Datarock, Lars Vaular, Vinni, Festspillene i Bergen, Vinjerock osv.

Emerchandise er drevet av Morten Storhaug og Ingebjørg ”Ingis” Nyhammer, som begge kommer fra reklamebransjen og har lang erfaring innen merkevarebygging og design.

Emerchandise leverer alt fra solbriller, bager, USB ‘er og adgangsbånd til eksklusive klær og skinnvarer. I tillegg har de også et eget et eget merke, Roughneck, som blant annet selges via Eplehusets butikker i Norge og Danmark.

Hovedfokuset har vært på klær og hoveddesigner Ingis har lang erfaring som designer for klesmerket I.N.I som blant er brukt av Snoop Dog.

”Det viktigste for oss er å være en pålitelig totalleverandør for våre kunder, enten de ønsker rimelige volumprodukter eller skreddersydde løsninger.”

Ta kontakt for mer informasjon om rabatterte priser. 

NORSKE KONSERTARRANGØRERS RABATTERTE MEDLEMSPRISER

#

Emerchandise tilbyr engasjerende skreddersydde profileringnsprodukter, og rimelige volumvarer. Vi har stor faglig kunnskap og erfaring innen design, produksjon og merkevarebygging. Vi er opptatt av at våre produkter skal ha en størst mulig effekt for kundene, og tar derfor gjerne på oss rollen som ideskaper og produsent. Skreddersydd kvalitet trenger nødvendigvis ikke å koste mye, men blir lagt merke til.

Kontaktperson
Morten Storhaug
Telefon
473 39 302
E-post
Hjemmeside