Hoopla har utviklet en kasse som er skreddersydd for festivaler og arrangører med behov for kasser med høy effektivitet og som er enkle i bruk. Vi leverer bl.a til Kongsberg Jazzfestival, Pstereo, Miniøya mfl. 

Som eneste leverandør i Norge med integrasjon mellom billett og kasseløsning gir Hoopla deg som arrangør en unik fordel – én innlogging som samlet gir deg tilgang for oppsett, vedlikehold, sanntidsinformasjon av salgsdata og uthenting av salgsrapporter. Rett og slett en total oversikt over økonomien i ditt arrangement!

Medlemmer av Norske Konsertarrangører får rabatt på kasseløsningen som inkluderer kasse og betalingsterminal. Er man kunde på både kasse- og billettløsning fra Hoopla vil man få egne priser. Ta kontakt for ytterligere informasjon. Inkludert er også fri etablering og oppsett av kasseløsning!

 

Prismodell - Utleie av kasse inkludert bankterminal

 

Veiledende pris

NKA medlemspris

Enkel dag

1.500,-

1200,-

Helg (3 dager)

2500,-

2000,-

 

Medlemmene er selv ansvarlig for å melde ifra om at de er medlem av Norske konsertarrangører for å få benyttet seg av tilbudet. Tilbudet gjelder ved korttidsleie. For tilbud om langtidsleie ta kontakt med Hoopla.

Alle priser er oppgitt i norske kroner, eks. 25% mva og frakt.

 

 

#

Hoopla AS er eid av blant annet Adresseavisen og Bergens Tidene. Hoopla samarbeider tett med mediehus i Schibsted og Polaris for å kunne tilby Hoopla til flere arrangører. Hoopla har tidligere vunnet Venture Cup Nasjonalt og mottatt stipender fra HiST, Discovery og Innovasjon Norge. Hoopla har en samarbeidsavtale med Sparebank1 som tilbyr Hoopla til lag og foreninger.

Kontaktperson
Matias Aalberg
Telefon
91 36 6125
E-post
Hjemmeside