Espos Norge tilbyr alle NKA`s medlemmer svært gunstige priser på betalingsløsninger til festivaler og konserter.

Espos ble etablert i 2006, og startet sin virksomhet med utleie av enkle kasser og bankterminaler til festivalmarkedet. I 2009 utviklet de den elektroniske betalingstjenesten Cashless og ble dermed et av de første selskapene i verden til å tilby kontaktløs betaling med NFC (Near Field Communication)-teknologi.

I dag er Espos Norge AS landets største leverandør og utleier av betalingsløsninger for festivaler, konserter og arrangementer av ulik størrelse og karakter. Være seg en stadionkonsert med 40 000 tilskuere eller vaffelsalg for en lokal idrettsforening.

Siden oppstarten har Espos tilegnet oss en unik erfaring og kompetanse på leveranser til provisoriske arenaer uten tilstrekkelig infrastruktur. Denne erfaringen deler Espos med sine kunder og sammen finner man den beste løsningen. Enten det dreier seg om leie av kasser og bankterminaler eller fullverdige elektroniske betalingsløsninger, for korte eller lange perioder.
 

Prismodell utleie kasser og bankterminaler

     
Produkt Pris 1 dag Pris 2 dager Pris 3 dager
Salgskasse 1250 1500 1650
Bankterminal 1250 1400 1550
       

Prismodell Casshless (1. års leie*)

     
Produkt Pris 1 dag Pris 2 dager Pris 3 dager
Salgskasse 1250 1500 1650

* År 2 leveres vederlagsfri leie av kasser,
tilsvarende fjorårets leveranse

     

Espos tilbyr 20% rabatt på ovennevnte leiepriser for medlemmer av Norske Konsertarrangører.  

Alle priser er oppgitt eks. 25% mva og frakt.

#

Espos Norge innehar konsesjon fra Finanstilsynet og er underlagt strenge lovkrav for virksomheten. Kombinert med over 10 års erfaring gir det trygghet for kundene. Kassesystemene er i samsvar med den nye kassesystemloven og kassesystemforskriften.

Kontaktperson
Morten Skou
Telefon
918 04 558
E-post
Hjemmeside