Ticketmaster har et veldig godt tilbud til NKAs medlemmer på billettpris, Ticketmaster Tracker og markedsføring i SoMe.

SOM NKA MEDLEM FÅR DU FØLGENDE FORDELER HOS TICKETMASTER NORGE

  • Fri innmelding
  • NOK 5 i rabatt per billett
  • Ticketmaster Tracker kostnadsfritt (Verdi på Tracker 5.000 kr i oppstartsavgift + 1.000 kr i mnd)
  • Annonser på sosiale medier for NOK 5.000

Med over 5 millioner billetter fordelt på over 1000 arrangementer er Ticketmaster Norge en ledende markedsplass for arrangement innen sport, kultur, musikk og festivaler. Vi har ca. 1 million unike besøkende på vår nettside hver måned og har arrangementer som passer noen og enhver!

SELG FLERE BILLETTER MED TICKETMASTER NORGE

 

TICKETMASTER TRACKER

Med vårt trackingverktøy kan du raskt og enkelt spore billettsalget fra alle digitale annonser. Enten du har en kampanje på nettaviser, nyhetsbrev eller sosiale medier vil vi kunne spore aktivitet på billettlenken og gi deg en skreddersydd rapport med oversikt over blant annet:

  • Face Value
  • Antall kjøpte billetter
  • Ordre
  • Besøkende
  • Unike besøkende

Verdi på Tracker 5.000 kr i oppstartsavgift + 1.000 kr i mnd.

Med 230.000 følgere på Facebook, 9000 følgere på Twitter, 18.000 følgere på instagram og nærmere 700 følgere på SnapChat dekker vi de mest populære platformene på sosiale medier. Ukentlig treffer vi rundt 350.000 potensielle billettkjøpere via disse platformene.

Vi har opparbeidet oss en god kundedatabase og har mulighet til å eksportere kjøpslister fra vårt CRM-system til Facebok for å garantert treffe ønsket målgruppe.

 

 

TICKETMASTER NORGE HAR NÅ EN NY E-BILLETT SOM ER MOBILOPTIMALISERT, OG ENKLERE Å HÅNDTERE BÅDE FOR KUNDE OG ARRANGØR.

Den nye e-billetten er en videreutvikling av den tidligere Ticketfastbilletten, men også et godt alternativ til fysisk billett. e-billetten vil kunne scannes og den er også mobiloptimalisert og enklere å håndtere både for kunde og arrangør. Når man kjøper billetter i e-billett format vil kunden alltid motta en e-billett i A4-format (tidligere Ticketfast) på mail i tillegg til å kunne benytte e-billetten direkte fra mobilen sin.

Billettkjøperen vil altså både motta pdf på e-post og kunne hente frem en mobiltilpasset e-billett direkte på mobilen i den nye iPhone appen. 

Til Ticketmaster app

 

#

Med over 5 millioner billetter fordelt på over 1000 arrangementer er Ticketmaster norges ledende markedsplass for arrangementer innen sport, kultur, musikk og festivaler. Vi har over 1 million besøkende på vår nettside hver måned og har arrangementer som passer noen og enhver! Når du kjøper en billett på Ticketmaster.no kan du alltid stole på at den er ekte og at du får den beste tilgjengelige plassen som er ledig på dette tidspunktet.

Ticketmaster fokuserer på god kundeservice og bruker et nettverk av utsalgssteder for kjøp og reservasjon. Ticketmaster Norge er nå sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi er stolte over å kunne dokumentere vår miljøinnsats ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere.

Telefon
22 82 81 00
E-post
Hjemmeside