TicketCo er kort fortalt billettkjøp gjort enkelt. Som NKA medlem får man gode tilbud fra TicketCo.

 Som NKA medlem får du følgende fordeler hos TicketCo

  • En gratis iZettle-betalingsterminal fra leverandøren
  • 10.000 NOK i annonser i din lokale Amedia avis
  • Inntil to timer gratis bistand fra en av TicketCo sine markedskonsulenter, som vil vise deg hvordan billettsalget kan integreres med egne hjemmesider og Facebook

Nyhetsbrev? Facebookmarkedsføring?

TicketCo er et moderne billettsystem som gir deg store fordeler når det kommer til markedsføring. I vårt system finner du gode løsninger for å bygge nyhetsbrevet ditt og for å samle kundedata som kan brukes til Facebookmarkedsføring. Har du lyst å markedsføre eventen din mot alle som har vårt på en metalkonsert hos deg før? Enkelt. Er Valentourettes tilbake for å gjøre sin årlige konsert og du ønsker at alle som kjøpte billett i fjor skal få vite om det? Enda enklere.

 

Selge billetter i døren?

TicketCo elsker gode løsninger. iZettle-terminalen kobles enkelt opp mot din iPad/iPhone og er sømløst integrert med TicketCo appen. Dette betyr at du enkelt kan ta betalt for konsertbilletter i døren. Det er ingen ekstra kostnader, hverken for deg eller billettkjøperen. Da kan både du og billettkjøperen forholde seg til samme pris både på nett og i døren. Du får også hele oppgjøret samlet på en plass! Man kan også ta det et steg lengre. I begynnelsen av 2015 skiftet Hulen i Bergen ut hele kassesystemet med en iZettle løsning. Les vårt intervju med Hulen-lederen her.

Integrer salget ditt der kundene din er

salg på facebook

 

Med TicketCo kan du enkelt integrere salget ditt på hjemmesider eller på Facebook. Vi anbefaler at du sjekker du www.foynhagen.no eller Hulen sin Facebook side. for det vi mener er gode eksempler på dette.

 

 

Bli TicketCo-arrangør i dag!

 

 

#

TicketCo er kort fortalt billettkjøp gjort enkelt. Billettkøperne får elektroniske billetter med QR-kode tilsendt via epost eller sms, og disse skannes så ved inngangen ved hjelp av noe så enkelt som en iPad eller iPhone. Dermed er det ikke lenger behov for kostbare skannere, og om man har dørsalg elimineres i tillegg behovet for kassaapparat. Systemet integrerer forsalget og dørsalget via sømløse applikasjoner, og arrangøren kan kjøre ut komplette rapporter straks arrangementet er over. I tillegg kan man når som helst, både før og etter arrangementet, dykke ned i egne kundedata for å måle effekten av markedstiltakene eller hente ut kontaktadresser for direkte kontakt med publikum.

Kontaktperson
Dag Frode Algerøy
Telefon
854 24 988
E-post
Hjemmeside