Last Call gjør det enklere for arrangører å selge de siste billettene til sine konserter og arrangement. Dette gjøres ved at brukerne av appen får tilbud om rabatterte siste-minutts billetter via push-varsler på sin telefon. Verktøyet har allerede mange brukere som får hjelp til å fylle sine lokaler.

Har du en konsert du vet vil selge ut, om bare folk viste av den var i dag? Da kan denne løsningen være noe for deg. Last Call er en ny applikasjon på det norske markedet, og de har siden mars 2018 testet løsningen sammen med flere kulturinstitusjoner og aktører i Oslo. Responsen har vært enorm, og det raskeste salget gikk på 28 sekunder!

Målet med Last Call er å selge unna de siste billettene gjennom å forenkle oppdagelsesprosessen av hva som skjer i byen, og treffe publikum med riktig tittel- rett i lommen.  

 

Unikt tilbud til medlemmer av NKA

Medlemmer av NKA tilbys tilgang til Last Call for kun 349,- kr per måned (normalt 499,- kr per måned). Billettene som blir lagt ut må være rabatterte med minst 30%. Last Call anbefaler også at du ikke legger ut billettene før fire timer før konsertstart. Det skal være restsalg- og verktøyet har et meget enkelt og intuitivt publiseringsverktøy.

Brukerne som kjøper billetter til dine arrangement mottar en QR-kode. Du som arrangør får en egen app for scanning. Enkelt og greit.

Kontakt Last Call direkte for å komme i gang. Kontaktinfo finner du i rubrikken til høyre.  

LastCall kan lastes ned her

 

#

Last Call gjør det enklere for arrangører å selge de siste billettene til sine arrangementer. Dette gjøres ved at brukerne av appen får tilbud om rabatterte siste-minutts billetter via push-varsler på sin telefon.

Kontaktperson
Pouria Ruhi
Telefon
+47 93257526
E-post
Hjemmeside