Hoopla – Ett system for billett og kasse. Det er ingen oppstartsavgift eller bindingstid ved bruk av Hoopla, som kun tar betalt dersom du gjør det. Test gjerne Hoopla på et gratisarrangement, uten forpliktelser.

Som medlem av Norske Konsertarrangører får du fordeler både på billettsystem og kassasystem fra Hoopla.

 Billettsystem

  • Fri innmelding
  • Egen arrangørkonto og salgsside
  • 5 kr i rabatt per billett på nett
  • Gebyrfritt uttak av billetter på Hooplas arrangørkonto
  • Egen personlige kunderådgiver
  • Gratis support utenfor kontortid

 

Rabattert prisliste:

Det er helt uforpliktende å registrere en arrangørkonto hos Hoopla. 

Registrer konto

 

Markedsføring

Medlemmer hos Norske Konsertarrangører tilbys gratis design og analysepakke:

 

Designpakke – (ordinær pris: 2000 kr)

  • Forsidebilde og profilpakke på Facebook
  • Header og arrangementbilde på salgssiden hos Hoopla
  • Arrangement på Hoopla Billettportal (Forutsetter at arrangementet er godkjent for dette.

 

Analyse –  (ordinær pris: 2000 kr)

  • Facebook Pixel
  • Oppsett av deres egen Google Analytics konto
  • Salgsanalyse etter endt arrangement
  • Kundedata etter endt arrangement

 

Medlemmene får i tillegg 1000 kr i markedsstøtte per. 1000 solgte billetter.

 

Nytt medlemstilbud: Kassesystem

Medlemmer av Norske Konsertarrangører får 10 % på kasseløsningen. Er man kunde på både kasse- og billettløsningen får man ytterligere 5 % rabatt – totalt 15 %. Videre får medlemmer av Norske Konsertarrangører gratis etablering og oppsett av kasseløsningene, samt halv pris på papirruller.

Medlemmene er selv ansvarlig for å melde ifra om at de er medlem av Norske konsertarrangører for å få benyttet seg av tilbudet. Tilbudet gjelder ved korttidsleie. For tilbud om langtidsleie ta kontakt med Hoopla.

Kassesystem fra Hoopla

 

#

Hoopla AS er eid av blant annet Adresseavisen og Bergens Tidene. Hoopla samarbeider tett med mediehus i Schibsted og Polaris for å kunne tilby Hoopla til flere arrangører. Hoopla har tidligere vunnet Venture Cup Nasjonalt og mottatt stipender fra HiST, Discovery og Innovasjon Norge. Hoopla har en samarbeidsavtale med Sparebank1 som tilbyr Hoopla til lag og foreninger.

Kontaktperson
Matias Aalborg
Telefon
91366125
E-post
Hjemmeside