Eurobate er et enkelt og effektivt verktøy for masseutsendelse av SMS. Kommuniser enkelt og effektivt med publikum, deltakere og frivillige direkte til mobiltelefon, en til en, eller fra en til mange/grupper, gjennom Eurobates fleksible webbaserte SMS løsninger.

SMSpro

SMS pro er et web basert verktøy for utsendelse av SMS til mange. Dette gir en effektiv kommunikasjon med kunder, leverandører og ansatte med tilbud, informasjon og dialog med grupper.

Verktøyet gjør det enkelt å importere kontakter og databaser via Excel eller tekstfiler rett inn i webverktøyet. Ved å opprette definerte grupper kan arrangøren enkelt segmentere og organisere sine kontakter.

SmsPro inkluderer også muligheten til å levere Gruppevarsling. Gruppevarsling gir mulighet til å sende SMS til angitte grupper som frivillige, vakter o.l fra egen mobil. Ved å benytte valgt kodeord til et kortnummer fra egen mobil så treffes alle påmeldte i en gitt gruppen.

SMSpro

SMS Respons

Dette er en SMS-tjeneste som kan brukes av alle som har behov for å motta SMS via et valgt kodeord og som har mange bruksområder (feks påmelding som frivillig eller vakt, bestilling av varer/tjenester, kundehenvendelser mm). 
Dette kan også benyttes til SMS betaling. For mer spørsmål rundt SMS Respons, ta kontakt på telefon eller e-post.

 

SMS Respons


 

Medlemstilbud

 

Ordinær pris

Medlem av NKA

SMS Etablering

Kr. 1.450,-

Kr. 725,- inkl. et kodeord

Kodeord

Kr. 500,-

Kr. 400,-

SMS uansett volum

Kr. 0,45

Kr. 0,30

Teknisk drift

Kr. 495,-

Hele året kr. 95,- pr.mnd

Sesong/etter behov kr. 195,- pr. mnd

* Alle priser er oppgitt eks. mva.

 

Ta kontakt på mobil eller mail så hjelper vi dere videre med å komme frem til mest fornuftig løsning som dekker deres behov.

 

#

Eurobate er en komplett online løsning for SMS tjenester

Kontaktperson
Thomas Gjørtz
Telefon
483 95 000/ 907 63 654
E-post
Hjemmeside