Applaus for deg som er medlem av Norske Konsertarrangører! 

Vi er glade for å kunne tilby medlemsrabatt på arrangørverktøyet Applaus, som gjør det enkelt og billig å lage gode mobilapplikasjoner for arrangementer. På denne måten kan du som arrangør kommunisere bedre og mer systematisk med ditt publikum. Applaus passer for både festivaler og helårsarrangører.

Som Applaus-kunde kan du printe færre programblad, treffe flere med kommunikasjonen din og ha et oppdatert og informert publikum.

Med dette verktøyet kan du på en enkel måte skreddersy en mobilapplikasjon for din festival eller din scene, som dine kunder kan laste ned. Applikasjonene du lager styres og administreres fra verktøyet Applaus Plattform, hvor du kan administrere flere arrangementer. Systemet henter informasjon fra dine mobilapplikasjoner og andre relevante tredjeparter slik at du kan fatte smarte beslutninger. 

 

Medlemstilbud (ut 2018)

 

Ordinær pris

Medlem av NKA

Oppstartspakke*

10 000,- NOK

0,- NOK

Applaus Plattform

15 000,- NOK per år

0,- NOK første år

Applaus Mobil

25 000,- NOK per år

20 000,- NOK per år

Medlemsrabatt

30 000,- NOK

 


 

Medlemstilbud (fra 2019)

 

Ordinær pris

Medlem av NKA

Oppstartspakke*

10 000,- NOK

7 500,- NOK

Applaus Plattform

15 000,- NOK per år

0,- NOK første år

Applaus Mobil

25 000,- NOK per år

20 000,- NOK per år

Medlemsrabatt

22 500,- NOK

 
* Alle priser er oppgitt eks. mva.
* Oppstartspakken består av oppsett tilpasset din organisasjon og inkluderer nødvendige integrasjoner og tilpassing av grafisk profil.
 

Applaus Mobil

Med Applaus Mobil kan du på en enkel måte lage unike mobilapplikasjoner for dine arrangement for iOS og Android. Del program, nyheter, informasjon, sosiale innlegg og kart direkte med ditt publikum. Send viktige oppdateringer og nyheter direkte med push-varsler.

Applikasjonen Applaus på mobil

Applaus Mobil henter informasjon fra ulike kilder som sosiale medier og nettsider, og presenterer innholdet i appen. Det er enkelt å oppdatere både innhold og grafisk profil slik at dine apper gjenspeiler deg og dine arrangement, dette styres og administreres fra verktøyet Applaus Plattform.

Applaus Plattform

Med Applaus Plattform planlegger og styrer du dine arrangement. Systemet har et avansert statistikkverktøy og du kan kommunisere direkte med ditt publikum i flere forskjellige kanaler samtidig. Med Applaus plattform kan du fatte smarte beslutninger for dine arrangement.

Eksempel på hvordan man jobber i Applaus

 

Nøkkelfunksjoner:

  • Brukerstatistikk

  • Integrasjoner med billettsystem og andre relevante kilder

  • Push-varsler og direktekommunikasjon med publikum

  • Planlegg arrangementet direkte, eller last inn fra billettsystem eller Google Calendar

  • Hent informasjon og nyheter direkte fra egen nettside, Facebook eller andre kilder

 

Kontakt Applaus for å komme i gang

#

Applaus er et arrangørverktøy som er utviklet i samarbeid med flere norske festivaler og helårsarrangører. Målet med Applaus er å gjøre det enkelt og billig å publisere gode mobilapplikasjoner for arrangementer. Teamet bak Applaus er opptatt av et godt brukergrensesnitt og nyttig funksjonalitet slik at du kan komme raskt i gang.

Kontaktperson
Petter Tancred Olsen
Telefon
911 91 606
E-post
Hjemmeside