Hørselslaben

Formstøpte ørepropper med perfekt passform fra Hørselslaben. Demp lyden – bevar lydbildet. Ta vare på hørselen mens du har den! Se informasjon om medlemstilbud på de ulike produkter nedenfor. 

 

HI-FI ER Musikerpropper

Formstøpte propper lages etter avtrykk av dine ører som gir brukerne en perfekt passform og demping. Med HI-FI ER Musikerpropper får du propper skreddersydd til dine ører og de beste proppene på marked spesielt egnet for musikere, lydteknikere, eller om du går på konserter osv. ER filtret er det eneste filtret på markedet med « Flat» demping, det gjør at hele lydbildet bevares, lyden blir svakere, men lydbildet det samme slik at du fortsatt kan nyte musikk eller føre en normal samtale.

HI-FI ER Musikerpropper: 1195,- inkl. mva. og 1. sett valgfritt filter. (9, 15 eller 25 dB)

Mer om HI-FI ER 

 

Biem ER Monitorsett

Med pakkeløsning Biem ER monitorsett og HI-FI ER Musikerpropper får kan du velge mellom musikerpropper som støydemping, og monitorsettet for lytting av musikk, filtrene tas enkelt ut av øreproppen og erstattes med Biem ER settet, du får dermed en kombiløsning med samme formstøpte ørepropp.

Biem ER monitorsett: 850,- inkl. mva.

Mer om Biem ER

 

 

In-ear monitorpropper, med Shure eller Sennheiser monitorsett

Hørselslaben er forhandlere for Shure og Sennheiser monitorsett og kan levere alle typer monitorsett fra disse leverandørene. Disse støpes inn i myke silikonpropper etter avtrykk av ørene for perfekt passform og maksimal komfort. Hørselslaben lager også monitorpropper til monitorsett fra andre leverandører.

In-ear propper til egne monitorsett : 850,- inkl. mva.

In-ear propper inkl. monitorsett ( Shure / Sennheiser) : 20% på alle sett

Mer om In-ear

 

 

Avstøp/bestilling

For bestilling av formstøpte propper trenger vi avtrykk av ørene dine, Hørselslaben har kontakter og forhandlere over hele landet der du kan få avtrykk. Ta kontakt!

#

Hørselslabens ørepropplab i Stjørdal har levert ørepropper til det norske markedet i over 20 år. Hørselslaben satser på produksjon av ørepropper for det private marked, for næringsliv og for det offentlige.

Telefon
74 82 83 80
E-post
Hjemmeside