I samarbeid med ørepropp produsenten HANTEK AUDIO kan vi tilby gode priser på formstøpte ørepropper til våre medlemmer.

 

15 % På alle modeller for NKAs medlemmer. 

 

Ørepropper for musikk og konsert

Custom In-Ear Monitors

 

Dårlig passform og dempning er et stort problem for mange musikkinteresserte. Formstøpte ørepropper tilbyr deg det beste og er 100% tilpasset dine ører.

Formstøpte musikkpropper støpes individuelt etter ditt øre og bevarer hele lydbildet ditt, slik at du slipper å ofre noe av hva du ønsker eller trenger å høre. Filtrene er spesielt utviklet for å iverate både hørsel og hver eneste detalj av lyden, slik at du som musiker eller musikkentusiast kan både yte og nyte maksimalt og samtidig bevare hørselen din.

Våre ACS in-ear monitoringer er helstøpte scene monitoringer. Dette betyr at alle elementer og komponenter bygges inn i en ørepropp som er tilpasset etter ditt øre. Dette gir deg kraftigere elementer og isolasjon, kombinert med maksimal komfort. ACS monitoringer produseres i myk silikon for å gi deg fleksibilitet, noe som er viktig for vokalister.

Avstøpning/bestilling
Formstøpte ørepropper krever gode avtrykk av ørene dine. HANTEK AUDIO har kontakter og forhandlere over hele landet og tilbyr deg derfor en god tilgjengelighet for avstøpning.

Book tid hos online eller finn nærmeste audiograf ved å klikke inn på www.hantek.no/oreavtrykk. Mer informasjon om bestilling på www.hantek.no/avtrykk

#

Hantek Audio er en spesialist og totalleverandør av ørepropper som har vært i bransjen i over 25 år. Hovedsortimentet består av markedsledende ørepropper som tilpasses individuelt etter øret. Hantek Audio tilbyr også en rekke forskjellige typer spesialørepropper med ulike funksjoner, som man ikke finner i vanlige butikker. 

Telefon
23 16 79 90
E-post
Hjemmeside