Medlemsfordeler

Med over 360 konsertarrangører i ryggen stiller vi sterkt i fremforhandlinger av kollektive avtaler. Her finner du en oversikt over noen av våre medlemsfordeler. Se også Frifond for mulig økonomisk støtte for våre medlemmer som har ungdomsrettet tiltak.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye avtaler, spill gjerne inn ønsker!

Arrangørverktøy

Norske Konsertarrangører har samarbeidsavtaler med flere leverandører av ulike typer Arrangørverktøy. Mobilise og Arkon leverer frivillig- og akkrediteringssystemer. dBcontrol hjelper arrangører med å løse utfordringer knyttet til lydnivåer og støy. Applaus gjør det enkelt å lage mobilapper til arrangementer.

dBcontrol

dBcontrol

Flere og flere utendørsfestivaler trenger en god støyplan, lydmåling eller en komplett beregning av støyutslipp fra festivalen til naboer og området utenfor festivalområdet. Flere kommuner krever at det leveres lydlogg fra utendørsarrangement. dBcontrol kan levere dette tilpasset hver enkelt festival ved hjelp av flere prosesser og programvare.

Applaus

Applaus

Applaus er et arrangørverktøy som er utviklet i samarbeid med flere norske festivaler og helårsarrangører. Målet med Applaus er å gjøre det enkelt og billig å publisere gode mobilapplikasjoner for arrangementer. Teamet bak Applaus er opptatt av et godt brukergrensesnitt og nyttig funksjonalitet slik at du kan komme raskt i gang.

Arkon

Arkon

Arkon har siden 2005 levert prisgunstige frivillig- og akkrediterings-løsninger til norske festivaler.

 

Mobilise

Mobilise

Mobilise sørger for at det blir enklere for arrangører å oppnå bedre kontroll og oversikt på viktige prosesser i sine arrangementer.

Eurobate

Eurobate

Eurobate er en komplett online løsning for SMS tjenester

Billettsystemer

Norske Konsertarrangørers medlemmer oppnår gunstige priser hos flere billettleverandører. 

Ticketco

Ticketco

TicketCo er kort fortalt billettkjøp gjort enkelt. Billettkøperne får elektroniske billetter med QR-kode tilsendt via epost eller sms, og disse skannes så ved inngangen ved hjelp av noe så enkelt som en iPad eller iPhone. Dermed er det ikke lenger behov for kostbare skannere, og om man har dørsalg elimineres i tillegg behovet for kassaapparat. Systemet integrerer forsalget og dørsalget via sømløse applikasjoner, og arrangøren kan kjøre ut komplette rapporter straks arrangementet er over. I tillegg kan man når som helst, både før og etter arrangementet, dykke ned i egne kundedata for å måle effekten av markedstiltakene eller hente ut kontaktadresser for direkte kontakt med publikum.

Tikkio

Tikkio

Tikkio ble startet av festivalfolk og kulturelskere som ønskte seg en billigere og bedre løsning enn det som var tilgjengelig på markedet. Fremdeles er både folka og målet det samme.


Tikkio er en nettbasert løsning for billetter og varer, som kan kjøpes via nettsider og apper. Dette effektiviserer salget og reduserer administrasjonstid og kostnader til glede for arrangører og publikum. Verifisering av billetter og varer skjer f.eks. i inngangspartiet, skranke, bar ved hjelp av app på smarttelefon eller iPad. 

Hoopla

Hoopla

Hoopla AS er eid av blant annet Adresseavisen og Bergens Tidene. Hoopla samarbeider tett med mediehus i Schibsted og Polaris for å kunne tilby Hoopla til flere arrangører. Hoopla har tidligere vunnet Venture Cup Nasjonalt og mottatt stipender fra HiST, Discovery og Innovasjon Norge. Hoopla har en samarbeidsavtale med Sparebank1 som tilbyr Hoopla til lag og foreninger.

Ticketmaster Norge

Ticketmaster Norge

Med over 5 millioner billetter fordelt på over 1000 arrangementer er Ticketmaster norges ledende markedsplass for arrangementer innen sport, kultur, musikk og festivaler. Vi har over 1 million besøkende på vår nettside hver måned og har arrangementer som passer noen og enhver! Når du kjøper en billett på Ticketmaster.no kan du alltid stole på at den er ekte og at du får den beste tilgjengelige plassen som er ledig på dette tidspunktet.

Ticketmaster fokuserer på god kundeservice og bruker et nettverk av utsalgssteder for kjøp og reservasjon. Ticketmaster Norge er nå sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi er stolte over å kunne dokumentere vår miljøinnsats ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere.

Last Call

Last Call

Last Call gjør det enklere for arrangører å selge de siste billettene til sine arrangementer. Dette gjøres ved at brukerne av appen får tilbud om rabatterte siste-minutts billetter via push-varsler på sin telefon.

Forsikring

Norske Konsertarrangører tilbyr et medlemstilbud fra Söderberg & Partners på en en forsikringsløsning som oppfyller lovens krav, samt inkluderer frivillige tilleggsdekninger som skade- og ansvarsdekninger.

Les mer om medlemstilbudet

Söderberg & Partners

Söderberg & Partners

Söderberg & Partners er en innkjøper av forsikringsløsninger og fremforhandler attraktive totale løsninger til markedsledende priser.

Söderberg & Partners garanterer;
- Den beste administrasjon av bedriftens forsikringer
- Riktig tilpasset dekning for alt og alle i bedriften
- Markedsledende premier år etter år
- Løpende oppfølgning og kommunikasjon, rask avklaring
- Bedre forståelse hos de ansatte
- Konkurransedyktig servicehonorar

Söderberg & Partners reduserer bedriftens;
- Forsikringskostnad
- Krav til forsikringskunnskap
- Usikkerhet omkring forsikringsdekninger

Frifond

NKA forvalter egen Frifondavtale. Har du prosjekter som retter seg mot ungdom eller ungdom som deltar i din klubb/festival, så kan det være penger å hente. 

Les mer om Frifond

Kasser, terminaler og betalingssystem

Medlemmer av Norske Konsertarrangører tilbys rabatt hos Espos Norge og Hoopla på bank- og kassesystemer.

Espos

Espos

Espos Norge innehar konsesjon fra Finanstilsynet og er underlagt strenge lovkrav for virksomheten. Kombinert med over 10 års erfaring gir det trygghet for kundene. Kassesystemene er i samsvar med den nye kassesystemloven og kassesystemforskriften.

Les mer om Espos Norge i digital brosjyre:

Digital brosjyre

Hoopla

Hoopla

Hoopla AS er eid av blant annet Adresseavisen og Bergens Tidene. Hoopla samarbeider tett med mediehus i Schibsted og Polaris for å kunne tilby Hoopla til flere arrangører. Hoopla har tidligere vunnet Venture Cup Nasjonalt og mottatt stipender fra HiST, Discovery og Innovasjon Norge. Hoopla har en samarbeidsavtale med Sparebank1 som tilbyr Hoopla til lag og foreninger.

Kulturfordel

Kulturfordel er et fordelsprogram for alle medlemmer i Norsk musikkråds medlemsorganisasjoner, inkludert Norske Konsertarrangører.

Les mer om medlemstilbudet

PROFILERING

Norske Konsertarrangører har samarbeidsavtale med Emercahandise som leverer forskjellig merchandise og ulike profilieringsartikler.

Les mer om medlemstilbudet

Produksjon

Medlemmer av Norske Konsertarrangører tilbys rabatterte priser hos Riggpartner, som leverer samband og forbruksmateriell til konsertarrangører.

Les mer om medlemstilbudet

PR/PRESSE/MARKEDSFØRING

Norske Konsertarrangører har har fremforhandlet gunstige medlemsavtaler med Mynewsdesk og MailMojo slik at medlemmer kan jobbe rimeligere, enklere og mer systematisk med e-postmarkedsføring og PR.

Mynewsdesk

Mynewsdesk

Mynewsdesk tilbyr alle typer virksomheter en moderne digital PR-løsning. Plattformen lar deg kommunisere med innflytelsesrike mennesker i ulike bransjer, kunder, bloggere og andre relevante målgrupper. Virksomheten kan skape og dele innhold på egne premisser for å oppnå økt eksponering. Videre kan kommunikatører benytte nyhetsrommet til alle typer ekstern kommunikasjon, som pressemeldinger, rapporter, bilder og videoer.

MailMojo

MailMojo

Lag ditt nye nyhetsbrev på 1-2-3: Magisk enkelt, profesjonelt og rimelig. Over 5000 bedrifter benytter allerede MailMojo til sin e-postmarkedsføring.

Systemet er norskutviklet og krever ingen tekniske ferdigheter for å komme i gang med profesjonell e-postmarkedsføring. Som kunde får du ubegrenset antall utsendinger per måned og gratis support på norsk. 

Opprett gratis prøvekonto

Sikkerhet

S.O.S Security tilbyr rabatterte vekter- og ordensvaktkurs for medlemmer av Norske Konsertarrangører.

Les mer om medlemstilbudet

Økologisk servering

Norske Konsertarrangører samarbeider med Økologisk Norge slik at du kan få gratis hjelp og rådgivning om økologisk servering på ditt arrangement.

Les mer om medlemstilbudet

Ørepropper
Ahlsell

Ahlsell

Norske konsertarrangører (NKA) kan sammen med Ahlsell tilby rabatt på ørepropper for våre medlemmer. Ahlsell tilbyr et rikt utvalg av ulike ørepropper som kan bestilles i store kvanta. 

Hantek

Hantek

Hantek Audio er en spesialist og totalleverandør av ørepropper som har vært i bransjen i over 25 år. Hovedsortimentet består av markedsledende ørepropper som tilpasses individuelt etter øret. Hantek Audio tilbyr også en rekke forskjellige typer spesialørepropper med ulike funksjoner, som man ikke finner i vanlige butikker. 

Hørselslaben

Hørselslaben

Hørselslabens ørepropplab i Stjørdal har levert ørepropper til det norske markedet i over 20 år. Hørselslaben satser på produksjon av ørepropper for det private marked, for næringsliv og for det offentlige.