Opplever du at alle i organisasjonen jobber på litt forskjellige måter? Jobber du med mange Excel- og Word-filer som sendes rundt og lagres på forskjellige Dropbox-løsninger? Lei av gjentatt manuelt arbeid, filer i forskjellige versjoner og uendelige lange e-postsamtaler? Føler du at du ikke har full kontroll over prosjektene dine? Du er ikke alene.

Jetty er et skybasert planleggings- og styringsverktøy for arrangører. Verktøyet gjør arrangørhverdagen enklere ved å holde stab og øvrige interessenter oppdatert og informert i sanntid. Rabattavtalen med Norske Konsertarrangører er eksklusiv i Norge.

Medlemsfordel

25 % rabatt på veiledende priser.

 

Mer om Jetty

Jetty gir deg kontroll og oversikt fra start til slutt ved å samle all informasjon på ett sted og samtidig sørge for sømløs og enkel kommunikasjon til de rette menneskene: 

  • Booking
  • Teknisk produksjon
  • Hospitality
  • Markedsføring
  • Akkrediteringer
  • Matleverandører og partnere
  • Frivillige

Med enkel administrasjon får alle involverte kun tilgang til områdene de har behov for å ha tilgang til. Du kan også være trygg på at alle sitter med den nyeste versjonen av nødvendige avtaler, planer og dokumenter.

Du betaler kun for funksjonaliteten du trenger og kan komme i gang på noen minutter. Om det er tider på året der du ikke har behov for Jetty kan abonnementet fryses midlertidig slik at månedsprisen reduseres i det aktuelle tidsrommet.  

Kontakt Jetty direkte for en presentasjon av hvordan de kan gjøre din arrangørhverdag enklere - si farvel til søvnløse netter med bekymringer. 

Jetty - Explainer fra JettyVimeo.

#

Jetty er et skybasert planleggings- og styringsverktøy for arrangører. Verktøyet er modulbasert, skalerbart og dynamisk slik at det kan tilpasses nøyaktig etter behovene for din virksomhet. Enten du driver en festival, arena, spillested eller et eventbyrå, har Jetty løsningen som passer for deg.

Teamet bak Jetty har lang fartstid og inngående kjennskap til arrangøryrket.

Kontaktperson
Markus Lindberg
Telefon
+46 704 13 45 93
E-post
Nettside