Hoopla sin kasse er skreddersydd for festivaler og arrangører med behov for kasser med høy effektivitet og som er enkle i bruk.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på kassesystem
    • Inkludert: fri etablering, bankterminal og oppsett på kassesystem

Kassesystemet støtter betaling med kort, kontanter og kontaktløs betaling. Alle kasseenhetene konfigureres og styres sentralt fra en nettløsning. 

  

Priseksempel: utleie av kasse

 

Veiledende pris

NKA medlemspris

En dag

1.500,-

1200,-

Helg (3 dager)

2500,-

2000,-


Medlemmene er selv ansvarlig for å melde ifra om at de er medlem av Norske konsertarrangører for å benyttet seg av tilbudet. Alle priser er oppgitt i norske kroner, eks. 25% mva og frakt.

Les mer om Hooplas kassesystem

Billettsystem

Hoopla tilbyr også billettsystem med full integrasjon mot kassesystemet. Avtale på billettsystem forhandler du selv. Som medlem av Norske Konsertarrangører får du gode priser på billettsystem hos Hoopla. Les mer om billettsystem her.

Kunder om Hoopla

Palmesus

Hoopla leverer en god kundeopplevelse for både kunder og oss som arrangør. Kasseløsningen er svært enkel å bruke og elsket av de frivillige. Opplæringstiden er tilnærmet null. Med kontaktløs betaling på alle kassene er dette også en effektivt løsning for å minske kø i utsalgene. Gjengen som jobber med og rundt Hoopla er serviceinnstilt og fine mennesker å samarbeide med. Vi anbefaler Hoopla som kasseleverandør.

Anders Iglebekk
CTO
Palmesus

HES

Som driver av seks festivaler og flere enkeltkonserter gjennom året er gode leverandører det viktigste vi har. Med Hoopla har vi fått en totalleverandør på salgssiden av arrangementet. Å forholde seg til samme leverandør og tekniske avdeling før, under og gjennom hele arrangementet er en stor fordel i en travel hverdag. Vi har kuttet tidsbruken ved oppsett av billetteringen betydelig og kan stole på at kassene på arrangementet til en vær tid er oppe og står.

Magnus Arnkværn
Festivalprodusent
HES

Holmenkollen Skifestival

Vi valgte Hoopla sine kassesystemer fordi de ga oss mulighet til tett oppfølgning og kontroll på de ulike utsalgsstedene. Løsningen er nettbasert som er enkel å forstå, flere kan være pålogget samtidig med ulik tilgang og selve kassene er enkle å bruke, selv for de som ikke er vant til å stå i kasser. Erfaringen under og etter arrangement var at systemene fungerte slik vi var forespeilet og vi er godt fornøyd. I tillegg fikk vi uvurderlig service underveis med håndteringen av kassene og teknisk oppfølgning underveis. Vi er svært fornøyd med totalleveransen til Hoopla.

Stine Stenseth 
Prosjektleder
Holmenkollen Skifestival

#

Hoopla ble startet i 2011, og har kontor i Trondheim og Oslo.  Som eneste leverandør i Norge med integrasjon mellom billett og kasseløsning gir Hoopla deg som arrangør en unik fordel – én innlogging som samlet gir deg tilgang til oppsett, vedlikehold, sanntidsinformasjon av salgsdata og salgsrapporter - en total oversikt over økonomien i ditt arrangement!

Kontaktperson
Knut Hellik Kvale
Telefon
924 49 815
E-post
Nettside