Hantek Audio produserer markedsledende ørepropper som tilpasses individuelt etter øret. Selskapet tilbyr også en rekke forskjellige typer spesialørepropper og tilpassede in-ear monitorer med ulike funksjoner, som man ikke finner i vanlige butikker.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på alle produkter
  • Gratis oppmøte for avstøpning av ørene ved større bestillinger (over ti par)

Mer om ørepropper for musikk og konsert Mer om In-Ear Monitors

Yt og nyt maksimalt

Dårlig passform og dempning er en utfordring for mange musikkinteresserte. Formstøpte ørepropper tilbyr deg det beste og er 100 % tilpasset dine ører.

Formstøpte musikkpropper støpes individuelt etter ditt øre og bevarer hele lydbildet, slik at du slipper å ofre noe av hva du ønsker eller trenger å høre. Filtrene er spesielt utviklet for å ivareta både hørsel og hver eneste detalj av lyden, slik at du som musiker eller musikkentusiast kan både yte og nyte maksimalt - og samtidig bevare hørselen din.

Hanteks ACS in-ear monitoringer er helstøpte scene-monitoringer der alle elementer og komponenter bygges inn i en ørepropp som er tilpasset etter brukerens øre. Dette gir kraftigere elementer og isolasjon, kombinert med maksimal komfort. 

 

Avstøpning/bestilling

Formstøpte ørepropper krever gode avtrykk av ørene dine. Hantek Audio har kontakter og forhandlere over hele landet og tilbyr deg derfor en god tilgjengelighet for avstøpning.

Book tid eller finn nærmeste audiograf her

 

 

#

Hantek Audio er en spesialist og totalleverandør av ørepropper som har vært i bransjen i over 30 år. 

Selskapet er stolt partner, produsent og distrubitør av ACS produkter i Skandinavia. ACS er verdens fremste og mest respekterte utvikler og produsent av formstøpte ørepropper laget i myk silikon.

Kontaktperson
Fredrik Hansen
Telefon
23 16 79 90
E-post
Nettside