Medlemmer av Norske Konsertarrangører får 40% rabatt på alle desinfeksjonsmidler og dispensere hos Envirosol. Din bestilling sendes fra Stavanger innen 24 timer.

Desinfeksjon

DesClean-serien fra Envirosol består av norskproduserte, effektive og skånsomme desinfeksjonsmidler for både hånd og overflate. I tråd med anbefalinger fra WHO, FHI og Miljødirektoratet, inneholder produktene høy alkoholprosent med etanol som hovedkomponent. Råvarene stammer fra Borregaard, som er landets eneste godkjente leverandør av etanol til dette formålet. Deres råvarer holder førsteklasses renhetsgrad, noe som også gjenspeiles i kvaliteten på DesClean-produktene.

DesClean-serien er registrert i Produktregisteret og godkjent av Miljødirektoratet. Desinfeksjonsmidlene er også godkjent som kjemisk desinfeksjon til teknisk bruk i helsesektoren. Produktene har dessuten en bedre duft enn de fleste andre desinfeksjonsmidler på markedet. 

Produktserien består av:

  • DesClean – desinfeksjon for hånd (80% alkohol)
  • DesClean SoftGel – desinfeksjon for hånd i gel-form (85% alkohol)
  • DesClean Surface – desinfeksjon for harde overflater (85% alkohol)

Produktene kan leveres i flere ulike forpakninger og alle produktene kan benyttes i ulike typer dispensere, som også er tilgjengelig i nettbutikken.

Last ned produktark for DesClean-serien her.

Kontakt Envirosol direkte dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

  

Bestill med rabatt

For å bestille rabatterte produkter fra Envirosol legger du enkelt inn en rabattkode i nettbutikken ved bestilling. Send e-post til post@konsertarrangor.no for å få tilsendt rabattkoden. Oppgi hvilken medlemsorganisasjon du er fra i e-posten. 

Til nettbutikk  

#

Envirosol holder til i Stavanger og er spesialisert innenfor desinfeksjonsmidler. Selskapets ansatte har mer enn 75 års erfaring fra ulike segmenter av kjemikaliebransjen.

Kontakt Norske Konsertarrangører for rabattkode som kan benyttes i nettbutikken til Envirosol.

Kontaktperson
Geir Vassøy
Telefon
955 22 555
E-post
Nettside