Bus-in-sunset-brighter.jpeg

Sharebus

Sammen med vår samarbeidspartner Ferdia Sharebus er vi glade for å kunne tilby rimelige bussreiser til konferansen fra Oslo og Trondheim (t/r). 

Sharebus gjør det enkelt å samkjøre og det er gøy å dele transport med folk som har samme destinasjon eller interesse. Bussen fra Sharebus tar deg helt frem til konferansen slik at du kan si farvel til transportbytter, parkeringsstress, signalfeil, venting på flyplass og trege rutebusser.

Prisene på disse bussreisene er subsidierte og vi håper derfor at flere vil velge dette miljøvennlige alternativet. Vi er avhengige av at minimum 15 personer melder sin interesse på hver av rutene innen mandag 5. oktober for at turen skal gjennomføres - så ikke nøl med å booke! Dersom det blir for få påmeldte refunderes billetten og du får veiledning om alternative reiseruter. 

Bestill din reise her

Om reisen

Len deg tilbake og nyt selskapet med dine arrangørkolleger hele veien til Molde.

Hvorfor velge Sharebus:

• Tilbudet er eksklusivt for NKA og deltagere på konferansen
• I bussen venter det en matbit med drikke til alle reisende
• Du sitter høyt og behagelig. Nyt utsikten!
• Trygt og effektivt
• Lett å frakte med seg bagasje og utstyr
• Pauser avtales på veien

Bussene er topp moderne og er bl.a. utstyrt med toalett, strømuttak, hyggelig sjåfør, wifi, behagelige seter, hånddesinfeksjon, og det vil være mulig å kjøpe forfriskninger om bord. Sammen setter vi rammene for en fantastisk tur og konferanse. Dersom noen passasjerer ønsker å benytte munnbind så finnes dette også ombord i bussen. 

PS: Ønsker du å bli plukket opp på veien, eller ønsker du kun å bli med en vei? Gi beskjed direkte til Ola i Sharebus, så ordner de selvsagt det! Kortere reisevei reflekteres også i prisen.

God fornøyelse!

Les mer om Sharebus

 

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Norske Konsertarrangører (ca. 15-20 per år)