3.jpeg

Sosialt

Her finner du en oversikt over det sosiale programmet på Arrangørkonferansen 2019. 

 

Sosialt Program, lørdag 19. oktober, 18:00 - 19:30

Oppmøte for alle de sosiale aktivitetene er Comfort Hotell Square (lobbyen) kl. 18.00 presist. 


Omvisning på Folken

Folken byr på en smakebit av huset i form av en liten omvisning og sniklytt på Arif som har konsert samme dag. Omvisningen kombineres med en ølsmaking av Stavangers eget bryggeri Lervig.

Lervig er et av landets hurtigst utviklende kvalitetsbryggerier. Siden oppstarten i 2003, har de klart å sette Hillevåg på verdenskartet, ved å stadig sprenge grenser, både på produktutvikling, merkevarepresentasjon og design. Lervig besøker oss, for å ta oss gjennom en smaksreise av Deres repertoar, samt å presentere bryggeriet.

Påmelding her.

Omvisning på Tou
Tou inviterer til en liten omvisning i den oppgraderte konsertsalen Maskinhallen og musikkfellesskapet Tou Lyd som inneholder hele 18 nybygde øvingsrom og 4 studioer tilknyttet et stort liverom. Tou Lyd er unikt i norsk sammenheng da det er et nybygg bygd for formålet. Tou arrangerer denne helgen den internasjonale ølfestivalen Whats Brewing, rangert som en av de beste festivalene i sitt slag i verden. Vi inviterer derfor også til litt smaking av øl i verdensklasse mens vi vandrer rundt i Norges største uavhengige kunst og kulturhus.

Omvisning er fulltegnet. 

Joggetur
For de som ønsker bedre samvittighet eller bare litt frisk luft for kveldens festligheter, inviteres det på joggetur. Turen går fra hotellet via Leedal (kongeboligen), Mosvatnet forbi Stavanger kunstmuseeum og opp til Vålandsskogen, der gjengen fra Malisfestivalen gir oss en aldri så liten guidet tur i skogen før vi vender nesa hjem igjen. Turen er i overkant av 6 km på 50/50 grus og asfalt i lett terreng. Forventet tilbakekomst til hotellet er senest 19:10

Omvisning hos Mabilisfestivalen

Mablisfestivalen inviterer til omvising i vakre Vålandskogen, som er der festivalen arrangeres. Her blir det en liten intimkonsert med «Starpalace», som vant årets Mablisstipend. Konserten holdes i toppen av Vålandstårnet hvor det er fantastisk utsikt over byen. Vi byr på smaksprøver av Stavangers egen Siddis Cola, håndlaget og økologisk produsert av Haaland Gårdsutsalg. I tillegg blir det et bredt utvalg øl fra det lokale bryggeriet Lervig.

Påmelding her.
 

Middager

Ostehuset, fredag 18. oktober 23:00 - 23:00
Adresse: Domkirkeplassen 3
Meny: Digg vegetarbuffet med bla. perlebyggrisotto, bakt blomkål og Daal + div salater, dips og brød.

Stavanger konserthus. lørdag 19. oktober 20:00 - 23.00
Meny
Lam fra Sirdal (eget alternativ for vegetar)
Solbær og sjokolade

 

Lakenskrekk? - Ta en tur på Folken

Dersom du opplever utfordringer med lakenskrekk så kan vi informere om at det vil være hyggelige priser i baren på Folken, ved fremvising av delegatkort. Dette gjelder både fredag 18. oktober og lørdag 19. oktober.  

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Norske Konsertarrangører (ca. 15-20 per år)