5.jpeg

Møt din mentor

På konferansen får du mulighet til å ha eksklusive møter med personer i arrangørbransjen og få verdifulle tips og førstehåndskunnskap gjennom et møte med en eller flere av våre utvalgte mentorer. Bruk gjerne mentorene utover deres kjerneområder da mange har erfaring fra flere deler av bransjen. Hvert møte varer i 10 minutter.

 

Påmelding åpner nærmere konferansen. Nye mentorer blir lagt til fortløpende. 

Elisabeth Vikanes
Elisabeth Vikanes
Sosiale medier og markedsføring

Elisabeth har en bachelorgrad i kulturprosjektledelse og jobber i dag som fagansvarlig for sosiale medier i digitalbyrået Oculos AS. Hun elsker musikk og kultur og har en CV stappet med utallige timer som både frivillig og ansatt i flere store og små kulturprosjekter. I sommerferien, når hun ikke sitter på kontoret jobber hun blant annet med Palmesus og Slottsfjellfestivalen.

Hannah Wozene Kvam
Hannah Wozene Kvam
Mangfold / Publikumsutvikling

Hannah Wozene Kvam har i 25 år jobbet som artist, skribent og formidler og er brennende opptatt av mangfoldsfeltet. Hun er for tiden ansatt i kulturseksjonen i Akershus fylkeskommune med spesielt ansvar for publikumsutvikling og mangfold. Hun er spesielt opptatt av hvem det er det som treffer beslutninger og hvilke perspektiv  som fremmes i kultursektoren. Hvem er det som deltar? Og hva skjer når deltakelsen uteblir?

Julie Forchhammer
Julie Forchhammer
Klima og miljø

Jobbet frivillig på sin første festival da hun var 6 år gammel. Siden da har hun startet opp spillesteder (John Dee), vært manager for Gluecifer, Cato Salsa Experience, Jim Stärk, The Real Ones med flere, reddet regnskog i Regnskogfondet, vært miljøsjef for Øyafestivalen. Og nå bor hun i Vang i Valdres og jobber som klima- og miljørådgiver for kulturlivet. 

Berit Vordal
Berit Vordal
Tilgjengelighetsmerket

Berit Vordal har utdanning i ledelse og organisasjonsutvikling og som hjelpepleier i vernepleie. Berit har bla. erfaring som daglig leder i paraplyorganisasjonen for amatørteater i Nord-Trøndelag, produksjonsleder og teatersjef ved Nord-Trøndelag Teater, regionleder for LHL Midt-Norge, kommunikasjonsrådgiver i Røe kommunikasjon, direktør for Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival og produksjonsleder og daglig leder for Elden musikkteater på Røros. Berit har vært politiker og aktiv som tillitsvalgt flere frivillige organisasjoner. Nå jobber hun hos Norske konsertarrangører som prosjektleder for Tilgjengelighetsmerket, som er en sertifiseringsordning for kulturarrangører som har god tilgjengelighet på sitt arrangement.

Thomas Digervold
Thomas Digervold
Organisasjon, ledelse, teamarbeid og arbeidsmiljø
Thomas Digervold har jobbet 15 år i musikkbransjen og er for tiden promo og markedsføringansvarlig for Vill Vill Vest og festivalsjef for Siderfesten.
Thomas er utdannet arbeid og organisasjonspsykolog ved Universitet i Bergen, har en bachelor i sosial antropologi, er ølsommelier, driver Fest i Kjeften, har drevet eget booking og management og jobbet som alt fra barsjef, bookingansvarlig, styreleder, frivilligansvarlig og promo ansvarlig Norge rundt. Fem år ved Studentersamfunnet Driv i Tromsø, to år i styret på Hulen Bergen, fire år i Vill Vill Vest og utallige timer på festivaler har gjort at Thomas har en bred erfaring som kan komme de fleste medlemsorganisasjoner til gode. Han har med utdanningen og erfaringen sin mange gode verktøy for å få team, styregrupper og ledere til å fungere bedre sammen, skape et mer effektivt og kreativt arbeidsmiljø. 
Rune Valle Tangen
Rune Valle Tangen
Pr- og markedsansvarlig

Rune Valle Tangen (47) jobber som pr- og markedsansvarlig på Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene. Han har jobbet med markedsføring av musikk og kultur siden han begynte å jobbe på ungdomskulturhus og rockeklubb i Sandnes på 90-tallet, siden som informasjonskonsulent i Bærum Kulturhus og markedsansvarlig ved Union Scene i Drammen.

Jesper Brodersen
Jesper Brodersen
Booking

Jesper tok sine første skritt inn i musikkbransjen for 20 år siden når han startet som frivillig på spillestedet Voxhall i Aarhus. Ved siden av litteratur- og kulturstudiene ved Aarhus Universitet startet han eget plateselskap (2001-2011), booket SPOT Festival - Danmarks pendant til by:Larm - fra 2005-2007 og jobbet med management for band. Siden 2011 har han vært ansatt som booker på Folken i Stavanger.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Norske Konsertarrangører (ca. 15-20 per år)