nemaa.jpg

Møt din bookingagent

I samarbeid med NEMAA inviterer vi til eksklusive møter med et knippe utvalgte bookingagenter fra åtte forskjellige bookingbyråer. Her får man mulighet til å bli bedre kjent og knytte kontakter for videre samarbeid. Hvert møte varer i 10 min. 

NEMAA - Norwegian Entertainment Managers & Agents Association er en organisasjon for artist managere og booking agenter i Norge og har over 60 medlemsbedrifter fra hele landet. 

Påmelding åpner nærmere konferansen. 

Thomas Paulsen
Thomas Paulsen
Standing Ovation

Thomas Paulsen er senior agent i Standing Ovation, et effektivt og hyggelig bookingbyrå basert i Bergen, med fokus på Skandinavia. Han jobber til daglig med artister som Aurora, Datarock, Lars Vaular, Myra, Razika, Sigrid, Sondre Lerche og flere andre.

Lasse Kinden Endresen
Lasse Kinden Endresen
ACT Entertainment

Lasse Kinden Endresen er booking agent i ACT Entertainment hvor han jobber med artister som Kakkmaddafakka, Kjartan Lauritzen, No. 4 og Hjerteslag m.fl. Han har bodd i Bergen i syv år, før han flyttet til Oslo hvor han nå bor og arbeider.

Mads Martinsen
Mads Martinsen
United Stage Artist

Mads Martinsen har vært agent og manager snart 20 år jobber i United Stage Artist. På rosteren til US finner du et stort utvalg av kvalitetsartister fra Norge og Sverige
som Oslo Ess, Raga Rockers, CC Cowboys, Lars Winnerbäck, Marion Ravn, The Good The Bad and The Zugly, Bob Hund etc. 
Mads er glad i fuzzgitar. Som vist på bildet.

Eirik Søreide
Eirik Søreide
Polar Artist AS

Eirik Søreide er daglig leder og eier av Polar Artist AS, som il.a noen få år har blitt ett av Norges ledende bookingbyrå, og det eneste i sitt slag og størrelse utenfor Oslo og Bergen. Byrået representerer totalt ca 50 artister som bl.a Highasakite, Sløtface, Team Me, Ida Jenshus, Erlend Ropstad, Pom Poko og Amanda Tenfjord. Eirik var med og etablerte firmaet i 2007 og har gjennom hardt og grundig arbeid posisjonert firmaet tydelig i den norske konsertbransjen.

Ida Vaage Svee
Ida Vaage Svee
Stageway

Stageway er artist-management, bookingbyrå, konsertbyrå og -promotør. Fra kontorer i Oslo og Bergen bygger de artistkarrierer og produserer konserter og turnéer med artister fra inn- og utland. Ida Vaage Svee er agent, og har vært hos Stageway siden 2017. Hun jobber med artister som Odd Nordstoga, Eva Weel Skram, Moddi og John Olav Nilsen.

Kim Nordbæk
Kim Nordbæk
Nordic Live AS

Kim Nordbæk har bakgrunn som turnerende bassist, og har jobbet som bookingagent siden 2007 i Uni Management, Ultimat Artist og nå som medeier i Nordic Live. Kim jobber per nå med blant andre Gabrielle, Ina Wroldsen, Ruben, Julie Bergan, Chris Holsten.

Ragnar Vikse
Ragnar Vikse
Timeout Agency
Ragnar Vikse har snart 20 års erfaring fra bookingbransjen og 30 år med kulturell virksomhet og har jobbet i både Pilot Management og Goldstar Music før han begynte i Timeout Agency i 2013. 
Representer bla artister som Kvelertak, Kristian Kristensen, Lemaitre, ISAH, Janove og Thomas Dybdahl for å nevne noen.
Hilde Jørgensen
Hilde Jørgensen
Livegruppen

Hilde Jørgensen har arbeidet med booking og management siden 1981, og var en av de aller første kvinnelige impresarioene i Norge. Hennes merittliste er som å lese Norges rock- og popmusikks historie de siste 40 år. Hun har jobbet flere år med artister som Åge Aleksandersen, DDE, Travellin Strawberries, TNT, Monroes og mange flere. Hilde Jørgensen er nå manager for Postgirobygget, Stage Dolls,  The Kids, Return, Beist og Jenny Langlo.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Norske Konsertarrangører (ca. 15-20 per år)