Koronaviruset

Situasjonen knyttet til spredning av koronaviruset (covid-19) får konsekvenser for arrangørfeltet. Norske Konsertarrangører (NKA) følger situasjonen tett og oppdaterer vår nettside fortløpende, både med tanke på ny informasjon og råd til våre medlemmer.

Vi opplever svært stor pågang og besvarer henvendelser så raskt som mulig.

I tillegg til informasjonen nedenfor har våre medlemmer fått tilsendt flere e-poster med utfyllende informasjon og råd om situasjonen, samt flere oppdatering om ulike juridiske spørsmål i forbindelse med covid-19. Dersom du ikke har mottatt denne informasjonen ber vi om at du kontakter oss direkte. 

 

Hjemmekontor og ferie

Ansatte i Norske Konsertarrangører vil etter oppfordring fra Helsedirektoratet jobbe hjemmefra i tiden fremover. Dette for å bidra til å redusere spredning av viruset covid-19. Tiltaket vil ikke medføre merkbare konsekvenser for organisasjonens virke. Vi er fortsatt tilgjengelig på både e-post og telefon. 

Vanligvis holder NKA-kontoret stengt i juli, men gitt den ekstraordinære situasjonen i år så vil vi sørge for en viss bemanning gjennom sommeren. Mailadressen post@konsertarrangor.no vil bli sjekket daglig og selv om det kanskje vil ta noe lenger tid enn vanlig for oss å følge opp saker, så håper vi dere finner trygghet i at vi er der.  

Forrige side Neste side