Møt NKA sine kursledere som reiser rundt i hele landet for å heve kompetansen blant landets arrangører, organisasjoner, studenter og bedrifter! Bestill kurs gjennom oss for å lære, bli inspirert og få litt hjelp på veien.

Mariann Bjørnelv
Mariann Bjørnelv
Frivillige / Personell / Organisasjon / Økonomi

Mariann Bjørnelv er daglig leder på Folken i Stavanger og et utdannet innen både økonomi og musikk. Mariann jobber også som controller for Skral Festival og med presse for festivaler som Mablis, Findings og Eikerapen Roots Festival og Hove. Hun har vært styreleder for Akks Stavanger og sitter nå i styret til Rogaland Musikkråd og Folkeakademiet RogalandFolken er en av Rogalands største klubbscener og også studentenes kulturhus. Huset driftes i stor grad av frivillige og i snart 30 år har Folken fungert som en rekrutteringsarena for byens kulturliv og bidratt til å utdanne en rekke kulturarbeidere. Mariann startet selv sin karriere som frivillig på studenthuset Vaskeriet i Kristiansand og har et brennende engasjement for god styring, organisering og motivering av frivillige.

Mariann holder også kurs i personell, organisasjon, økonomi.

Magni Sørløkk
Magni Sørløkk
PR / Kommunikasjon

Magni Sørløkk har utdanning innen PR og kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og jobber til daglig som markedsansvarlig i Spellemann. Hun har flere års erfaring med presse, markedsføring og sosiale medier for artister og festivaler gjennom blant andre ACT Entertainment, Trænafestivalen, Øyafestivalen og Pstereo.

Stian Strømseth
Stian Strømseth
Sikkerhet / HMS

Stian er gründer, arrangør, amatørmusiker, prosjektleder og har jobbet som leder både i det private og offentlige i en årrekke. Han er levende opptatt av trygge arrangement med høy kvalitet. Siden 2011 har Stian jobbet spesielt med publikumssikkerhet, arenakapasitet og HMS rundt i hele landet og har utviklet et HMS-kurs for arrangører.

Martine Larsen Rygh
Martine Larsen Rygh
Sponsing / Sosiale medier

Martine driver kommunikasjonsbyrået Turbo Kommunikasjon, som hun startet sammen med Simone Jensen i 2013. Turbo jobber med det meste innen kommunikasjonsfaget, bl.a. sosiale medier (innhold, strategi, annonsering, overvåking), presse/PR, markedføring, påvirkere/influencers, grafisk design og tekst. Hun har syv års erfaring fra festival og tilsvarende fra forlagsbransjen. Holder kurs i kommunikasjon, markedsføring, sosiale medier, spons og prosjektøkonomi.

Limita Lunde
Limita Lunde
Organisasjon / Ledelse / Booking

Limita er daglig leder og bookingansvarlig på Parkteatret Scene. Hun er utdannet jurist og jobber for tiden også som advokatfullmektig i Bing Hodneland. I tillegg har hun jobbet i Øyafestivalen som avdelingsleder for billett- og akkreditering - i 15 år, er styreleder i Musikkbyen Oslo, og sitter i styret til NKA og MER. Limita holder kurs innen kontraktsrett, organisasjonsutvikling, ledelse, booking, samt konsertavvikling, HMS og personvern.

Berit Vordal
Berit Vordal
Tilgjengelighet / Universell utforming

Berit Vordal har utdanning i ledelse og organisasjonsutvikling og som hjelpepleier i vernepleie. Hun har jobbet som assistent for funksjonshemmede i skolen, miljøarbeider ved Staupshaugen Treningsverksted, daglig leder i paraplyorganisasjonen for amatørteater i Nord-Trøndelag, produksjonsleder og teatersjef ved Nord-Trøndelag Teater, regionleder for LHL Midt-Norge, kommunikasjonsrådgiver i Røe kommunikasjon, direktør for Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival og produksjonsleder og daglig leder for Elden musikkteater på Røros. Berit har vært politiker og aktiv som tillitsvalgt flere frivillige organisasjoner. Nå jobber hun hos Norske konsertarrangører som prosjektleder for Tilgjengelighet Kultur-Norge.

Lars Tefre Baade
Lars Tefre Baade
Strategi / PR / Markedsføring

Lars er daglig leder og kommunikasjonsrådgiver i The Oslo Way. Han har tidligere arbeidet som markedsansvarlig i Rockefeller/John Dee/Sentrum Scene og vært seniorrådgiver i Kulturmeglerne. Lars er solid på kommunikasjon, prosjektstyring, strategi/prosessarbeid og ideutvikling. Han har bred erfaring som arrangør, jobbet med motivasjon og utvikling av ungdom, ledelse og festival i en årrekke. Holder kurs i PR- og kommunikasjon, strategi, rådgivning, prosjektledelse, identitetsutvikling og merkevarebygging.

Kim K. Osmundsvåg
Kim K. Osmundsvåg
Konsertproduksjon / Avvikling / Prosjektledelse

Kim K. Osmundsvåg har lang fartstid innen konsertproduksjon, prosjektledelse og avvikling. Som produksjonsleder har han hatt ansvaret for hovedsakelig internasjonale artister på alt fra klubbscener og festivaler til de største arenaene som Telenor Arena og Ullevaal Stadion. Kim har også erfaring innen utforming og planlegging av større utendørsarrangementer. Han har jobbet som Head Of Production for den internasjonale delen av Atomic Soul i 4 år og er nå ansatt i sitt eget produksjonsselskap Fivecelsius.

 

Jørgen Aass
Jørgen Aass
Sikkerhet

Jørgen har over 25 års fartstid i sikkerhetsbransjen med et brennende hjerte for arrangør-Norge. Utdannet i «Crowd and Safety Management» og jobber nå som freelance sikkerhetsrådgiver for kultur og idrettsarrangementer.

Ketil Hvindenbråten
Ketil Hvindenbråten
Organisasjonsutvikling / Lederskap

Ketil er utdannet og sertifisert coach fra The Coaches Training Institute. Han eier og driver av Kontrast Coaching som leverer tjenester innenfor organisasjonsutvikling, ledelse og motivasjon både til virksomheter i musikkbransjen og andre organisasjoner. I tillegg er han gründer av Mablis i Stavanger og Fredvikafestivalen i Gjøvik. Han har vært en del av lederteamet til Slottsfjell som produsent i ti år. Som en erfaren festivalleder og foredragsholder har Ketil et bredt spekter av temaer for arrangører: Konseptutvikling, lederskap, offentlig og privat funding, anbudsarbeid, frivilligutvikling og arenaproduksjon. Han brenner også for å inspirere og utvikle fremtidens arrangørtalenter.

Stine Mari Røverdatter
Stine Mari Røverdatter
Ledelse / Drift / Prosjekt / Økonomi / Styrearbeid / Team

Stine Mari er daglig leder på MONO. Hun har lang erfaring med klubbdrift, blant annet fra Blå og Kanonhallen, og har også jobbet med økonomi og kontrollerarbeid på en rekke festivaler i tillegg til flere styreverv. Stine Mari har studert organisasjon og ledelse på BI og kombinerer ofte i sine kurs faglige modeller med praktisk erfaring og øvelser for å informere, inspirere og motivere deltakerne til videre innsats. 

Jon Gotteberg
Jon Gotteberg
Frivilligorganisering / Booking / Styrearbeid - fokus på studenthus/arrangører

Jon er god på klubbdrift med lang bookingerfaring fra Kroa i Bø, Chateau Neuf, Parkteatret Scene og Stryn Kulturhus. I dag er han leder for SiA Kultur som driver studenthusene Bluebox i Grimstad og Østsia i Kristiansand, samt Studiestartfestivalen og studentuka UGA. Jon er også bookingansvarlig i Sørveiv i Kristiansand og styreleder i NKA.

Kristoffer Kinden Endresen
Kristoffer Kinden Endresen
Booking / Markedsføring / Produksjon

Kristoffer Kinden Endresen booker på Stavanger Konserthus, er musikkansvarlig på Henie Onstad Kunstsenter og sosiale medier rådgiver for SV. Det er 20 år siden han arrangerte sin første konsert og har siden det jobbet med markedsføring, spons, sosiale medier, booking, produksjon, festival, klubb og turné. Han har jobbet med festivaler som Rått og Råde, Døgnvill, Hove og Øya og arrangert konserter med alt fra 15 til 15 000 publikummere.

Simen Herning
Simen Herning
Sosiale medier

Simen er daglig leder i management- og bookingselskapet ACT Entertainment. Ved siden av å jobbe som manager har Simen blant annet drevet diverse klubbkonsepter i Oslo, og yter konsulenttjenester til diverse festivaler, selskaper og organisasjoner. Som manager for sine artister, så vel som for sitt eget selskap, er Simen opptatt av de lange linjene, tydelig identitet og hvordan man skal bygge team for å nå målene en setter. Simen har erfaring som booker, agent og arrangør.

Henriette Larsen
Henriette Larsen
Barne - og ungdomsarrangement

Henriette Larsen er festivalsjef for Kulturfest Tøyen og kunstnerisk ansvarlig i Miniøya. Henriette er utdannet jurist, er forfatter av boka Jusshåndbok- for konsertarrangører og har lang fartstid fra arrangørbransjen, blant annet som akkrediteringsansvarlig og styremedlem i Slottsfjellfestivalen

Svein-Egil Hernes
Svein-Egil Hernes
HMS / Sikkerhet

Svein-Egil har lang lang fartstid som produksjonsleder, teknisk sjef, produsent, turneleder m.m. Er Norske Konsertarrangørers engasjerte sikkerhetskonsulent og fast kursleder for NUSB kurset Sikkerhet ved store arrangement.

Torstein Løvlid
Torstein Løvlid
Salg / Kommersialisering / Profittmaksimering / Frivillig-organisering

Hvordan tjene mer penger på det man allerede gjør. 

 
Etter flere år innen festival, teater, konsert og event-bransjen sitter Torstein på bred kompetanse innen å tjene penger. Med dette kurset, eller kanskje en workshop, vil dere sitte igjen med mange muligheter for å øke inntekt og fortjeneste på det dere allerede holder på med. Hvordan gjøre spons, øke priser, bedre rutiner, senke utgifter og flere andre grep man kan ta som organisasjon er naturlig at vi jobber oss gjennom.

Jobber gjerne også med motivasjon, organisasjonsstruktur, booking og andre felter som dere arrangører kan ønske å jobbe med, i tillegg til å øke overskuddet. 
Linnea Svensson
Linnea Svensson
Sponsing / Miljø / Produksjon

Linnéa jobber i by:Larm med hovedansvar for konferansedelen. Hun har tidligere jobbet i Øyafestivalen med sponsing, økologisk mat og miljø; både praktisk og kommunikativt, samt med festivalproduksjon og -drift generelt. Hun har vært medeier og styreleder i konsertstedet BLÅ i seks år, samt jobbet med ulike tv-events via tv-produksjonsselskapet Eyeworks blant annet Spellemann og Nobel. Hun har hatt flere styreverv i AS, foreninger og stiftelser. Linnéa er i dag daglig leder i stiftelsen Greener Events som jobber for at arrangører innen kultur og idrett gjør sine arrangement mer bærekraftige, økonomisk, miljømessig og sosialt. Linnéa er sertifisert Miljøfyrtårnkonsulent.

Arnfinn Bjerkestrand
Arnfinn Bjerkestrand
Søknader / Offentlig støtte / Kulturpolitikk

Arnfinn er kultursjef i Stavanger Kommune. Han har bl.a. arbeidet som spesialrådgiver for strategi og kommunikasjon under etableringen av Rockheim, og vært både medlem og nestleder i Norsk Kulturråd. Arnfinn er kulturmentor, prosessdriver for fylker og kommuner og er timelærer ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Universitetet i Oslo og BI. Arnfinn har sittet i en rekke råd, utvalg og har hatt flere styreverv: Musikkutstyrsordningen, Music Export Norway, Alarmprisen, Spellemann og Fond for utøvende kunstnere.

Elisabeth Bekken Vikanes
Elisabeth Bekken Vikanes
Sosiale medier

Elisabeth har en bachelorgrad i kulturprosjektledelse og jobber i dag som fagansvarlig for sosiale medier i digitalbyrået Oculos AS. Hun elsker musikk og kultur og har en CV stappet med utallige timer som både frivillig og ansatt i flere store og små kulturprosjekter. I sommerferien, når hun ikke sitter på kontoret jobber hun blant annet med Palmesus og Slottsfjellfestivalen.

 

Are Bergerud
Are Bergerud
Søknader / Booking / Konsertproduksjon

Are Bergerud er daglig leder i kompetansesenteret Tempo i Midt-Norge hvor han blant annet jobber med veiledning av medlemmer, kurs og seminarer, i tillegg til større prosjekter som Trondheim Song:Expo, Musikkbyen Trondheim og Trondheim Calling.

Are har bakgrunn fra Samfundet i Trondheim, og har videre jobbet med konserter i mange ulike roller. Han har blant annet vært engasjert som bookingkonsulent for UKA, hvor han satt opp større konserter med blant annet Future, Lorde og Martin Garrix. Den siste tiden har han vært en del av nysatsningen Trondheim Konsertkollektiv, som er en ny lokal arrangør som setter opp konserter på mange forskjellige scener i Trondheim. Are har tidligere også jobbet med konsertproduksjon i Polar Artist og har totalt sett vært involvert i mer enn 500 konsertproduksjoner.