Møt NKA sine kursledere som reiser rundt i hele landet for å heve kompetansen blant landets arrangører, organisasjoner, studenter og bedrifter! Bestill kurs gjennom oss for å lære, bli inspirert og få litt hjelp på veien.

Mariann Bjørnelv
Mariann Bjørnelv
Frivillige, personell, organisasjon, økonomi

Mariann Bjørnelv er daglig leder på Folken i Stavanger og et utdannet innen både økonomi og musikk. Mariann jobber også som controller for Skral Festival og med presse for festivaler som Mablis, Findings og Eikerapen Roots Festival og Hove. Hun har vært styreleder for Akks Stavanger og sitter nå i styret til Rogaland Musikkråd og Folkeakademiet RogalandFolken er en av Rogalands største klubbscener og også studentenes kulturhus. Huset driftes i stor grad av frivillige og i snart 30 år har Folken fungert som en rekrutteringsarena for byens kulturliv og bidratt til å utdanne en rekke kulturarbeidere. Mariann startet selv sin karriere som frivillig på studenthuset Vaskeriet i Kristiansand og har et brennende engasjement for god styring, organisering og motivering av frivillige.

Mariann holder også kurs i personell, organisasjon, økonomi.

Magni Sørløkk
Magni Sørløkk
PR og kommunikasjon

Magni Sørløkk har utdanning innen PR og kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og jobber til daglig som markedsansvarlig i Spellemann. Hun har flere års erfaring med presse, markedsføring og sosiale medier for artister og festivaler gjennom blant andre ACT Entertainment, Trænafestivalen, Øyafestivalen og Pstereo.

Stian Strømseth
Stian Strømseth
Sikkerhet og HMS

Stian er gründer, arrangør, amatørmusiker, prosjektleder og har jobbet som leder både i det private og offentlige i en årrekke. Han er levende opptatt av trygge arrangement med høy kvalitet. Siden 2011 har Stian jobbet spesielt med publikumssikkerhet, arenakapasitet og HMS rundt i hele landet og har utviklet et HMS-kurs for arrangører.

Martine Larsen Rygh
Martine Larsen Rygh
Sponsing, sosiale medier

Martine driver kommunikasjonsbyrået Turbo Kommunikasjon, som hun startet sammen med Simone Jensen i 2013. Turbo jobber med det meste innen kommunikasjonsfaget, bl.a. sosiale medier (innhold, strategi, annonsering, overvåking), presse/PR, markedføring, påvirkere/influencers, grafisk design og tekst. Hun har syv års erfaring fra festival og tilsvarende fra forlagsbransjen. Holder kurs i kommunikasjon, markedsføring, sosiale medier, spons og prosjektøkonomi.

Limita Lunde
Limita Lunde
Organisasjon,ledelse,booking

Limita er daglig leder og bookingansvarlig på Parkteatret Scene, som fikk prisen som årets konsertarrangør 2013 blant annet for deres arbeid med Yngling; konserter for de under 18. Hun er utdannet jurist og jobber for tiden også som advokatfullmektig i Bing Hodneland. I tillegg jobber hun i Øyafestivalen som avdelingsleder for billett- og akkreditering - noe hun har gjort siden 2004, er styreleder i Musikkbyen Oslo, og sitter i styret til NKAOslo Musikkråd og JM Norway Oslo. Limita holder kurs innen juss, organisasjonsutvikling, ledelse, booking, samt konsertavvikling av konserter for og av ungdom under 18 år.

Berit Vordal
Berit Vordal
Tilgjengelighet / Universell utforming

Berit Vordal har utdanning i ledelse og organisasjonsutvikling og som hjelpepleier i vernepleie. Hun har jobbet som assistent for funksjonshemmede i skolen, miljøarbeider ved Staupshaugen Treningsverksted, daglig leder i paraplyorganisasjonen for amatørteater i Nord-Trøndelag, produksjonsleder og teatersjef ved Nord-Trøndelag Teater, regionleder for LHL Midt-Norge, kommunikasjonsrådgiver i Røe kommunikasjon, direktør for Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival og produksjonsleder og daglig leder for Elden musikkteater på Røros. Berit har vært politiker og aktiv som tillitsvalgt flere frivillige organisasjoner. Nå jobber hun hos Norske konsertarrangører som prosjektleder for Tilgjengelighet Kultur-Norge.

Eyvind Brox
Eyvind Brox
Økonomi, klubbdrift

Eyvind er daglig leder på Blå i Oslo. Han er utdannet økonom med fordypelse i internasjonal finans fra Hogeschool van Amsterdam. Han har også jobbet som økonomiansvarlig på Blå før han ble daglig leder. Han sitter også i flere styrer, blant annet i KUMA og Musikkbyen Oslo.

Lars Tefre Baade
Lars Tefre Baade
Strategi/PR/Markedsføring

Lars er daglig leder og kommunikasjonsrådgiver i The Oslo Way. Han har tidligere arbeidet som markedsansvarlig i Rockefeller/John Dee/Sentrum Scene og vært seniorrådgiver i Kulturmeglerne. Lars er solid på kommunikasjon, prosjektstyring, strategi/prosessarbeid og ideutvikling. Han har bred erfaring som arrangør, jobbet med motivasjon og utvikling av ungdom, ledelse og festival i en årrekke. Holder kurs i PR- og kommunikasjon, strategi, rådgivning, prosjektledelse, identitetsutvikling og merkevarebygging.

Kim K. Osmundsvåg
Kim K. Osmundsvåg
Konsertproduksjon, avvikling, prosjektledelse

Kim K. Osmundsvåg har lang fartstid innen konsertproduksjon, prosjektledelse og avvikling. Som produksjonsleder har han hatt ansvaret for hovedsakelig internasjonale artister på alt fra klubbscener og festivaler til de største arenaene som Telenor Arena og Ullevaal Stadion. Kim har også erfaring innen utforming og planlegging av større utendørsarrangementer. Han har jobbet som Head Of Production for den internasjonale delen av Atomic Soul i 4 år og er nå ansatt i sitt eget produksjonsselskap Fivecelsius.

 

Jørgen Aass
Jørgen Aass
Sikkerhet

Jørgen har over 25 års fartstid i sikkerhetsbransjen med et brennende hjerte for arrangør-Norge. Utdannet i «Crowd and Safety Management» og jobber nå som freelance sikkerhetsrådgiver for kultur og idrettsarrangementer.

Ketil Hvindenbråten
Ketil Hvindenbråten
Organisasjonsutvikling,lederskap

Ketil er utdannet og sertifisert coach fra The Coaches Training Institute. Han eier og driver av Kontrast Coaching som leverer tjenester innenfor organisasjonsutvikling, ledelse og motivasjon både til virksomheter i musikkbransjen og andre organisasjoner. I tillegg er han gründer av Mablis i Stavanger og Fredvikafestivalen i Gjøvik. Han har vært en del av lederteamet til Slottsfjell som produsent i ti år. Som en erfaren festivalleder og foredragsholder har Ketil et bredt spekter av temaer for arrangører: Konseptutvikling, lederskap, offentlig og privat funding, anbudsarbeid, frivilligutvikling og arenaproduksjon. Han brenner også for å inspirere og utvikle fremtidens arrangørtalenter.

Stine Mari Røverdatter
Stine Mari Røverdatter
Ledelse/drift/prosjekt/økonomi/styrearbeid/team

Stine Mari er daglig leder på MONO. Hun har lang erfaring med klubbdrift, blant annet fra Blå og Kanonhallen, og har også jobbet med økonomi og kontrollerarbeid på en rekke festivaler i tillegg til flere styreverv. Stine Mari har studert organisasjon og ledelse på BI og kombinerer ofte i sine kurs faglige modeller med praktisk erfaring og øvelser for å informere, inspirere og motivere deltakerne til videre innsats. 

Jon Gotteberg
Jon Gotteberg
Frivilligorganisering og booking

Jon er god på klubbdrift med lang bookingerfaring fra Kroa i Bø, Chateau Neuf, Parkteatret Scene og Stryn Kulturhus. I dag er han leder for SiA Kultur som driver studenthusene Bluebox i Grimstad og Østsia i Kristiansand, samt Studiestartfestivalen og studentuka UGA. Jon er også bookingansvarlig i Sørveiv i Kristiansand og styreleder i NKA.

Kristoffer Kinden Endresen
Kristoffer Kinden Endresen
Booking, markedsføring, produksjon

Kristoffer Kinden Endresen booker på Stavanger Konserthus, er musikkansvarlig på Henie Onstad Kunstsenter og sosiale medier rådgiver for SV. Det er 18 år siden han arrangerte sin første konsert og har siden det jobbet med markedsføring, spons, sosiale medier, booking, produksjon, festival, klubb og turné. Han har jobbet med festivaler som Rått og Råde, Døgnvill, Hove og Øya og arrangert konserter med alt fra 15 til 15 000 publikummere.

Simen Herning
Simen Herning
Sosiale medier

Simen er daglig leder i management- og bookingselskapet ACT Entertainment. Ved siden av å jobbe som manager har Simen blant annet drevet diverse klubbkonsepter i Oslo, og yter konsulenttjenester til diverse festivaler, selskaper og organisasjoner. Som manager for sine artister, så vel som for sitt eget selskap, er Simen opptatt av de lange linjene, tydelig identitet og hvordan man skal bygge team for å nå målene en setter. Simen har erfaring som booker, agent og arrangør.

Henriette Larsen
Henriette Larsen
Juss, barne - og ungdomsarrangement

Henriette Larsen er festivalsjef for Kulturfest Tøyen, kunstnerisk ansvarlig i Miniøya og jobber til daglig på Sentralen i Oslo. Henriette er utdannet jurist, er forfatter av boka Jusshåndbok- for konsertarrangører og har lang fartstid fra arrangørbransjen, blant annet som akkrediteringsansvarlig og styremedlem i Slottsfjellfestivalen.

Kirsti Aksnes
Kirsti Aksnes
Frivilligrekruttering og motivasjon

Kirsti er festivalsjef i Bygdalarm, og har no hovudfokus på booking og jobbar med frivilligrekruttering. Dei siste åtte åra har Kirsti vore artistvertskap på Bygdalarm med mål om å laga verdas beste backstage. Ho har eit spesielt varmt hjarta for tydeleg profilering, oppmuntring av frivillige og å ta vare på artistar.

Svein-Egil Hernes
Svein-Egil Hernes
HMS og sikkerhet

Svein-Egil har lang lang fartstid som produksjonsleder, teknisk sjef, produsent, turneleder m.m. Er Norske Konsertarrangørers engasjerte sikkerhetskonsulent og fast kursleder for NUSB kurset Sikkerhet ved store arrangement.

Torstein Løvlid
Torstein Løvlid
Salg, kommersialisering, profittmaksimering og frivillig-organisering

Torstein er salgssjef på Scandic St. Olavsplass og teatersjef på Edderkoppen Scene i Oslo. De siste årene har jobb tatt han fra det idealistiske til det private og kommersielle markedet. Torstein er tidligere eventsjef på Rockefeller/John Dee/Sentrum Scene og har bred erfaring fra arrangørfeltet i tillegg til dagens stilling; Øya, Norwegian Wood, Slottsfjell, Oslo Live, Chateau Neuf, Træna, Blå, Hove med flere. Sitter også som styremedlem på Det Andre Teatret i Oslo. Han hjelper dere gjerne med å finne nye måter å oppnå økonomisk suksess, endre på organisasjonen pluss flere andre temaer ut fra egen erfaring og kursdeltakernes behov.

Linnea Svensson
Linnea Svensson
Sponsing, miljø og produksjon

Linnéa jobber i by:Larm med hovedansvar for konferansedelen. Hun har tidligere jobbet i Øyafestivalen med sponsing, økologisk mat og miljø; både praktisk og kommunikativt, samt med festivalproduksjon og -drift generelt. Hun har vært medeier og styreleder i konsertstedet BLÅ i seks år, samt jobbet med ulike tv-events via tv-produksjonsselskapet Eyeworks blant annet Spellemann og Nobel. Hun har hatt flere styreverv i AS, foreninger og stiftelser. Linnéa er i dag daglig leder i stiftelsen Greener Events som jobber for at arrangører innen kultur og idrett gjør sine arrangement mer bærekraftige, økonomisk, miljømessig og sosialt. Linnéa er sertifisert Miljøfyrtårnkonsulent.

Arnfinn Bjerkestrand
Arnfinn Bjerkestrand
Søknader/offentlig støtte/kulturpolitikk

Arnfinn er kultursjef i Stavanger Kommune. Han har bl.a. arbeidet som spesialrådgiver for strategi og kommunikasjon under etableringen av Rockheim, og vært både medlem og nestleder i Norsk Kulturråd. Arnfinn er kulturmentor, prosessdriver for fylker og kommuner og er timelærer ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Universitetet i Oslo og BI. Arnfinn har sittet i en rekke råd, utvalg og har hatt flere styreverv: Musikkutstyrsordningen, Music Export Norway, Alarmprisen, Spellemann og Fond for utøvende kunstnere.

Maria Amelie
Maria Amelie
Presse&PR,pressemeldinger,sosiale medier

Maria har jobbet som journalist og forfatter siden 2011, og som frivilligansvarlig i en rekke store norske musikkfestivaler siden 2004. Hun deler gjerne sine erfaringer med presse og pr-arbeid for arrangører, hvordan bygge god kontakt med pressen, skrive pressemeldinger og selge inn saker til media og bruke sosiale medier.