Dato
12. august 2016 | Kl. 10:30
Sted
Øyafestivalen, Oslo

Omvisning på Øyafestivalen 2016

IMG_0165

Norske Konsertarrangører (NKA) og Øyafestivalen inviterer våre medlemmer til omvisning og møteplass på Øyafestivalen. Fredag 12. august får du en unik mulighet til å bli kjent med festivalens område og scener i Tøyenparken. Vi har begrenset med plasser, så vær rask med å melde deg på om du ønsker å være med!

Fokus på årets omvisning blir installasjoner, kunst og utsmykning – hvordan kunst kan skape trivsel på festivalområdet og en mer helhetlig og engasjerende festivalopplevelse. Omvisningen ledes av lysdesigner Kyrre Heldal Karlsen – leder for kunstgruppa på Øyafestivalen – og lydkunstner Alexander Rishaug, som har kuratert årets kunstprogram. Kunstgruppa jobber for å bruke kunst til å løfte publikumsopplevelsen. Vi viser fram årets installasjoner og snakker om hva kunst er på en musikkfestival og hvordan man kan vise kunst på musikkfestivalens premisser.

Det vil bli anledning til å stille spørsmål til Øya sine folk både underveis og etter endt omvisning.

Omvisningen er forbeholdt medlemmer i Norske Konsertarrangører. Grunnet stor pågang tidligere år kan man maks melde på to fra samme sted. Du trenger ikke pass til festivalen for å bli med på omvsisning.

Dato: Fredag 12. August
Tidspunkt: 10:30
Oppmøte / slutt: Munchmuseet, hovedinngangen


Har du spørsmål? 
Send en mail til anette@konsertarrangor.no