Dato
23. oktober 2019 | Kl. 13:00
Sted
Music Norway, Observatoriegata 1b

Åpent Hus for norske nettverksarenaer

Lager du møteplass for norsk og internasjonal musikkbransje på festivalen din? Inviterer du presse som vil oppleve norsk musikk og kultur? Henter du inn internasjonale eksperter som skal dele erfaring og innsikt? Hvordan lager vi rett og slett de beste internasjonale delegatprogrammene? Music Norway ønsker velkommen til åpent hus for festivaler og andre arrangører som ønsker å invitere internasjonale delegater, bransjeaktører, presse og eksperter til sin festival.

Les mer om Åpent Hus her.

Music Norway forvalter arrangørtilskuddsordningen. Formålet er å gi økt internasjonal omtale og bidra til eksport av profesjonelle norske utøvere og opphavere, samt styrke profesjonaliseringen av norsk musikkliv gjennom økt bransjekunnskap, markedskompetanse og internasjonale nettverk. Tilskuddet skal bidra til å lage en møteplass hvor norske bransjeaktører møter internasjonal presse og musikkindustri som gir nye internasjonale muligheter.

 

Program for dagen:

Velkommen

Kathrine Synnes Finnskog, Direktør, Music Norway

Betydningen av gode delegatprogram

Eiler Fleicher, Avdelingsdirektør, Kulturseksjonen Utenriksdepartementet

Kulturseksjonen har som oppdrag å fremme norsk kultur internasjonalt. Hva betyr gode delegatprogram for utenlandsk og norsk bransje, og hvilken rolle spiller Utenriksdepartementet og ambassadene i dette arbeidet?

Arrangørtilskudd

Q&A med Pål Dimmen, Rådgiver, tilskuddsordninger, Music Norway

Hvordan makse din tilstedeværelse – hva må fasilitatoren ta ansvaret for?

Jarle Savio, Rådgiver, Longyear utd.

Et solid internasjonalt nettverk er en av de viktigste forutsetningene for å kunne jobbe effektivt med eksport av norsk musikk. Vi har samlet bransjens beste tips i en digital sjekkliste for å maksimere tilstedeværelsen.

Se sjekklisten her

Møt en deltager!

Marthe Heggenhougen (Agent, Vibe Agency), Mayoo Sivanantham (Management), Mia Hallesby (Publisher, Gilt publishing), Agnes Kristiansen (Head of Domestic Repertoire, Sony Music Norway), Kjersti Espe (Head of Marketing & PR , Indie Recordings).

Våre møteplasser er en plattform for norsk musikkbransje. De forteller om sine beste og verste opplevelser. Hva er en god dag på jobben, hvem vil de møte og hva funker best?

Tenk større enn deg selv:

Norway Calling! Thomas Ryjord, Festivalsjef, Trondheim Calling

Oslo, Europas jazzhovedstad: Øyvind Skjerven Larsen, Festivalsjef, Oslo Jazzfestival

Keychange en investering i fremtiden: Alexandra Archetti Stølen, Festivalsjef, Oslo World Music Festival

Kom på pizza, drikke og mingel hos Music Norway.

Arrangementet vil bli streamet på Music Norways Facebook-side.