Velkommen til Arrangørkonferansen 2014 i Alta!

Påmeldingsfristen var fredag 26. september!    

Tidenes nordligste Arrangørkonferanse går av stabelen 24.-26. oktober. Her samler vi hele arrangør-Norge til faglig fordypning, nettverksbygging og opplevelser med finmarks eksotiske kulisser. Konferansen er lukket for våre medlemmer, sjekk medlemsoversikt her!

Hovedtema for konferansen i år er markedsføring med fokus på salgsfremmende tiltak anno 2014. I tillegg byr vi på faglig fordypning innen crowd management, frivillighet, sosiale medier, markedsføring, lobbykurs, ungdomssatsning med mer. 

Sammen med vårt fantastiske vertskap, Studenthuset City og Aronnesrocken, sørger vi for å skape en minnerik opplevelse. Vi har gjort vårt ytterste for å holde prisene nede og tilbyr også reisestøtte på opptil 3000 kroner per festival/klubb. Vi anbefaler å være tidlig ute med å booke reisen, spesielt om du kommer langveisfra. Prisene hos flyselskapene vil stige jo lenger man venter.

                                                                                                                                          

Rica Alta

Program og overnatting

Fredag
Fredagens program blir på Rica Hotel Alta, der vi også holder hus hele helgen. Etter en dag med inspirerende innlegg og sofasamtale bærer det videre ut i Alta by - til City Spiseri der vi skal nyte deilig lokal mat og drikke, quiz og hygge. Kvelden avsluttes i kjelleren med konsert signert Kråkesølv! 

Lørdag
På lørdagen forflytter vi oss til Alta Kino hvor seminarprogrammet finner sted. Kl. 12:30 fortsetter ferden til Campus Alta der det blir lunsj og parallellsesjoner med mange spennende temaer. Vi kan blant annet friste med bolker med fokus på markedsføring, crowd management, frivillighet, lobbykurs, Teenage Kicks, digitale og sosiale medier, samarbeid mellom kulturaktør og kommune – for å nevne noen. Middagen nytes denne kvelden i festsalen på hotellet, mens vi etter middag fortsetter festen på studenthuset der vertskapet byr på lokale musikalske innslag, DJ og hyggelige priser i baren.

                                                                                                                                          

Book reise!
Vi anbefaler alle å booke reise så fort som mulig! Det er fortsatt rimelige billetter å oppdrive, men prisene stiger fort! Her er en liten oversikt over mulige ruter og reisetidspunkter.

Reiserefusjon:
Vi dobler reisestøtta! Hver klubb/festival får inntil 3000 kr i reisestøtte basert på utfylt reiseregning. All reise må dere bestille og betale selv, reiseregningsskjema blir sendt ut med program samt i etterkant av konferansen. Hvor mye dere får refundert avhenger av hvor langt og omfattende dere har reist, samt hvor mange som søker refusjon. Frist for innsendelse av reiseregning + kvitteringer er 10. november.

Praktisk info 

Tid:
24. - 26. oktober. Innsjekk/registering fra 12:00. Programstart 14.00 på fredag. Programavslutning 17:30 lørdag, med påfølgende middag og konserter. Frivillig og valgfritt program på søndag i tidsrommet 11:00 – 13:00 for dere som tar et sent fly!

Seminarsted:
Fredag: Rica Hotel Alta 12:00 – 18:00. Studenthuset City 19:00 og utover.
Lørdag: Alta Kino 09:30 – 12:30. Universitetet i Alta 13:30 – 17:30       

Overnatting: Rica Hotel Alta , Løkkeveien 61, N-9509 Alta. Tlf: 78 48 27 00

Påmeldingsfrist: 26. september

Pris per person:

970kr for seminarpakke uten hotell

1700 kr seminarpakke med 2 overnattinger i trippelrom

2000 kr seminarpakke med 2 overnattinger i dobbeltrom

2450 kr seminarpakke med 2 overnattinger i enkeltrom

Seminarpakke inneholder seminarer, lunsj, middag, overnatting og konserter