#

Musikkfestivalen Vill Vill Vest - Rabatt for medlemmer av NKA

03.08.2017

NKA er med som faglig samarbeidspartner og arrangerer møteplass for bransjen også under den andre utgaven av Vill Vill Vest i Bergen. NKA medlemmer får rabatt på delegatpass!

Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der nærmere 60 spennende og aktuelle artister vil spille på flere av Bergens mest etablerte scener. Torsdag 28. til lørdag 30. september gjøres byen om til én stor konsertarena!

 

Fagseminar og delegatinfo

I tillegg til konsertdelen vil musikkorganisasjonen Brak på dagtid presentere et innholdsrikt seminarprogram med over 100 foredragsholder for både arrangører, artister og øvrig musikkbransje. Det faglige programmet vil konsentrere seg om verdier i musikkbransjen både i form av inntekter, rettigheter og avtaler, men også i form av budskap. NKA er med på å programmere noen av bolkene i programmet som retter seg spesifikt mot arrangører. 

Seminaret finner sted på Litteraturhuset torsdag 28.09 og fredag 29.09 fra 11-16. Senere på ettermiddagen og kvelden er det flere arrangement på ulike arenaer i byen. NKA arrangerer møteplass for bransjen under Vill Vill Vest. Tid og sted lanseres snart.

 

Delegatpasset gir tilgang til:

Over 50 konserter torsdag og fredag
Et fullstappet faglig program i regi av Brak torsdag og fredag
Møteplasser for musikkbransjen
Sosiale aktiviteter
Mulighet til å kjøpe rabattert inngang til Den Hemmelige Festen lørdag
To gratisbilletter til BIFF (Bergen Internasjonale Filmfestival)
Rabatterte priser på hotell (bestilles separat)

 

Rabatt på delegatpass

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til Vill Vill Vest. Bruk bookingkoden "nka2017" så får du delegatpass til 1095,- (Ordinær pris 1495,-).

 

Mer delegatinfo

Mer om det faglige programmet

Artister på VVV